Бережіться їх! ТОП-5 моделей поведінки маніпулятивних людей, які вдають хороших

Розуміючи особливості такої поведінки, ви зможете захистити себе та підтримувати справжні стосунки, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Надмірні лестощі

Маніпулюючі особистості часто використовують надмірні лестощі, щоб привернути до себе людей. Для друзів і близьких цілком природно робити один одному компліменти, але маніпулятор явно перегинає ціпок, особливо коли хоче чогось натомість.

Почуття провини

Ці люди вміють змусити вас почуватися винними навіть якщо ви не зробили нічого поганого. Вони можуть розіграти жертву або тонко натякнути, що ви повинні за всі «добрі» речі, які вони зробили для вас у минулому.

Приховування інформації чи прихильності

Люди, що маніпулюють, іноді можуть приховувати інформацію, щоб отримати важелі впливу. Вони також використовують прихильність як інструмент, даючи або забираючи її залежно від того, чого бажають досягти.

Прикидаються дурними

Деякі маніпулятори вдають, що не розуміють ситуацію, щоб уникнути відповідальності. Діючи так, ніби вони спантеличені або не усвідомлюють наслідків своїх дій, вони можуть уникнути наслідків.

Постійно змінюють правила гри

Як тільки ви думаєте, що задовольнили їхні потреби чи вимоги, вони змінюють їх. Їм практично неможливо догодити. Ця тактика змушує вас постійно шукати шляхи завоювання їх схвалення.

Чи потрібно класти яйце у фарш для голубців

вівторок, 17 вересень 2024, 0:12

При приготуванні будь-яких страв на основі фаршу багато господинь автоматично додають яйця, передають Патріоти України. Відомо, що яйце допомагає скріпити фарш, який може розвалитися в найнесподіваніший момент. Проте чи є необхідність додавати яйце під...

Як швидко розморозити фарш - секрети, якими користуються господині

понеділок, 16 вересень 2024, 23:38

Здається, що відколи в мікрохвильовій печі з’явилася функція «розморожування», питання про те, як розморожувати ті чи інші продукти відпало назавжди, передають Патріоти України. Але іноді така процедура позначається на консистенції та якості напівфабри...