Бережіться! Названо продукти, від яких потрібно відмовитися жінкам після сорока років

Після сорока років варто переглянути свій раціон і відмовитися від деяких продуктів. Оскільки їх вживання негативно буде позначатися на фігурі, передають Патріоти України.

Зокрема, мова йде про газовані напої. Від газованої води варто відмовлятися всім. Дослідження пов'язують регулярне вживання солодких напоїв із захворюваннями серця, які є головною причиною смерті.

Крім того, дослідження, в якому брали участь 80 тис. людей показало, що у тих, хто вживав в день банку газованої води, ризик розвитку подагри був на 75% вищий, ніж у жінок, які рідко вживали такі напої.

Також варто відмовитися від вживання батончиків для схуднення. Батончики, особливо їх протеїнові варіанти, можуть бути чудовою альтернативою ланчу. Однак багато подібних продуктів також шкідливі, як і їхні звичайні версії. Цукор і пальмова олія, які додаються низкою виробників, можуть привести до запалень, а також набору зайвих кілограмів.

Не варто їсти і оброблене м'ясо. М'ясні делікатеси відмінно підходять в якості перекусу або закуски. Але в них містяться канцерогенні нітрати і величезна кількість солі, що підвищує тиск.

Дослідження, опубліковане в журналі European cytokine Network, показало, що нітрати збільшують окислювальний стрес, який може пошкодити колаген і еластин в шкірі, що збільшить кількість зморшок.

Треба лише кілька хвилин! Простий психологічний тест за картинкою розповість про вас усе

четвер, 25 квітень 2024, 16:14

Якщо ви хочете дізнатися більше про себе, пройдіть цей простий психологічний тест за картинкою. Подивіться на зображення і виберіть жінку найстаршого віку, передають Патріоти України. Деталі. Пам'ятайте, що значення має саме перше враження, тому довго ...

Коли краще пити каву зранку? Названо ідеальний час - і це варто врахувати

четвер, 25 квітень 2024, 15:50

Багатьом людям важко прийти зранку до тями та почати нормально розмовляти до того моменту, поки вони не вип’ють філіжанку кави, що надає бадьорості. Проте, експерти вважають, що першим ділом випити напій з кофеїном – не ідеально, передають Патріоти Укр...