Бережіться! Повний місяць і місячне затемнення в листопаді 2021: Шо не можна робити, щоб не накликати біду

Місяць в листопаді 2021 увійде в пік свого зростання 19 листопада об 11:58 за київським часом. Повний місяць відбудеться в знаку Тільця, передають Патріоти України.

Місячне затемнення 19 листопада 2021 року відбудеться об 11:00 за Києвом. Воно відкриє коридор місячних затемнень, який завершиться 4 грудня затемненням Сонця. Зможуть спостерігати це незвичайне явище жителі Південної та Північної Америки, проте відіб'ється воно на всіх. Відзначається, що вперше з 2014 року, затемнення пройде на осі Тілець-Скорпіон.

Місячне затемнення може стати тим поштовхом, який дозволить вийти із зони комфорту і зважитися на кардинальні зміни в житті.

Що можна робити в місячне затемнення

Коридор затемнень в сузір'ї Тільця - сприятливий період, щоб розрахуватися з боргами і вирішити проблеми, які тягнуться вже довгий час. Крім того, знак стихії Землі допоможе знайти стабільність і налагодити відносини з оточуючими – саме час пробачити старі образи і попросити вибачення.

Реклама

Це затемнення відкриває коридор, яким проходитиме кілька затемнень. Він завершиться 4 грудня - сонячне затемнення цього дня відбудеться в молодик у сузір'ї Стрільця. Астрологи відзначають, що цей час сприятливий для особистісного зростання та змін у житті. Місяць, що убуває, супроводжує період затемнень, та допомагає позбутися зайвого і непотрібного. Це стосується як матеріальних речей, і сфери відносин.

Місячне затемнення 19 листопада 2021: що не можна робити

У день місячного затемнення не варто дозволяти залучати себе в конфліктні ситуації. Уникайте сварок і розбіжностей і не дійте під впливом імпульсів. Варто відкласти будь-які поїздки, планові операції і похід в перукарню і манікюрний салон.

Повний Місяць у листопаді 2021: що можна робити

У день повного Місяця сприятливо займатися розчищенням простору навколо себе і позбавлятися від непотрібних речей. Вдалий час для покупки декору і предметів інтер'єру. Варто присвятити цей день домашнім клопотам і вирішенню побутових проблем.

Що не можна робити в повний Місяць:

  • починати нові проекти;
  • планувати зміну місця роботи;
  • проводити серйозні розмови з керівництвом;
  • приймати важливі рішення;
  • стригти і фарбувати волосся і нігті;
  • проводити серйозні хірургічні втручання без крайньої потреби.

Корисний лайфхак: Як правильно зварити яйця, щоб вони легко чистились

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:13

Відварені яйця не завжди легко чистяться. І це дратує, адже частина білка лишається в шкаралупі. Пропадає цінний продукт, передають Патріоти України. Досвідчені господині навчились з цим боротись, дотримуючись технології приготування. Не обійтись і бе...

А ви це знали? Вчені назвали найкращий режим для прання - не "вбиває" пральну машину, а також дає змогу економити воду.

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:23

Допомогти господиням вирішили вчені Лідського університету у Великій Британії, які провели спеціальний експеримент, пише видання цього навчально-дослідницького закладу, передають Патріоти України. Вчені провели експеримент, під час якого вони прали 12 ...