Без будь-якої шкоди для фігури: Ці кілька продуктів можна дозволити собі навіть вночі

Ми обрали вісім продуктів, які можна їсти без страху погладшати, навіть коли на небі зірки, а вам взагалі потрібно спати, а не стояти перед холодильником і обирати безпечний для фігури продукт, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Буряк

Буряк важливий для нас тим, що містить велику кількість бетаїну, ліпотропної речовини, що регулює жировий обмін. У такій кількості як у буряку його немає більше ніде. Крім допомоги у спалюванні жирів, бетаїн гарний тим, що сприяє кращому засвоєнню їжі.

Яйця, що зварені круто

Яйця відрізняються високим вмістом білка, корисних жирів і невеликою кількістю калорій (158 ккал на 100 г). Ви можете зварити їх заздалегідь і покласти у холодильник на випадок нічного нападу голоду. До речі, якщо їх порізати і змішати з морквою та селерою, вийде корисний і некалорійний салат.

Омлет з білків

Ще одна варіація на тему яєць. Приправте омлет перцем, куркумою або прованськими травами і насолоджуйтеся нічною трапезою без остраху набрати зайві кілограми.

Сир

Сир можна любити або ненавидіти, але неможливо заперечувати, що він чудовий, коли справа стосується дієт і правильного харчування. Щоб їсти його було не настільки нудно, додайте щось з нижче перерахованого або заправте корицею, кокосовою стружкою або медом. Смачного!

Чорниця

Незабаром на прилавках почнуть з'являтися ягоди і це дуже, дуже добре, тому що усі вони відмінно підходять для пізніх перекусів. Але все ж таки чорниця є особливою, адже вона не лише некалорійна, але і багата на важливі антиоксиданти, які на клітинному рівні змінюють наш організм у кращий бік, оберігаючи від злоякісних утворень. Крім того, у ній містяться калій, магній, фосфор, залізо, вітаміни А, С, В1, B6, вітамін РР і ще сотня інших мінеральних речовин. Зрештою 44 ккал на 100 г і профілактика захворювань — користь і смак в одній склянці.

Селера

Впевнені, ви чули про її дієтичні властивості і від'ємну калорійність (мовляв, на перетравлення селери організм витрачає більше калорій, ніж з нею отримує). Взагалі, це частково є правдою, але все ж таки цей факт досі викликає суперечки серед дієтологів і фахівців з правильного харчування. У будь-якому випадку, калорійність селери дорівнює 16 ккал на 100 грамів, що робить її абсолютно нешкідливою для фігури. До того ж у ній багато клітковини і води, а це означає, що ви швидко насититеся і підете далі солодко спати.

Морква

Солодка, хрустка, корисна, а що ще вам потрібно? Напевно, усі ті вітаміни і антиоксиданти, що у ній містяться. Отже, у двох морквинах ви знайдете добову дозу бета-каротину, який бере активну участь в антиоксидантному захисті організму. Крім того, морква надає антисептичну, знеболюючу, протизапальну і протисклеротичну дію, вона також сприяє поліпшенню стану шкіри і відмінно насичує, що, гадаємо, є для вас особливо важливим. До речі, якщо їсти моркву без приводу для вас занадто нудно, пропонуємо вмочити її у хумус, який також не зашкодить фігурі. Вийде смачний і корисний перекус.

Печені яблука

Яблука нормалізують роботу шлунково-кишкового тракту, знижують рівень холестерину, а печені і зовсім більше схожі на десерт. Пропонуємо зробити таким чином: виріжте з яблук серцевину, полийте медом, посипте корицею і поставте на кілька хвилин у мікрохвильову піч. До речі, у яблуках містяться речовини, що сприяють міцному сну.

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, чого вам не вистачає для щастя

четвер, 18 квітень 2024, 18:12

Кожна людина постійно чогось хоче і прагне нових цілей. Однак не всім вдається зрозуміти, що саме нам потрібно для того, щоб відчути щастя, легкість та гармонію у собі, передають Патріоти України. Психологічний тест у картинці визначить, чого потребує ...

Що підготувала вам доля? Цей тест у картинці визначить ваше майбутнє

четвер, 18 квітень 2024, 17:12

Якщо ви намагалися дізнатися, що на вас чекає у найближче майбутнє, тоді цей тест якраз для вас. Психологічний тест у картинці допоможе знайти відповідь на болючі питання. Можливо, доля приготувала сюрпризи, проте варто знати, чи вони приємні, передают...