
Деякі лайфхаки для їжі можуть продовжити термін придатності певних продуктів. Багато хто з нас зберігає хліб у хлібниці, але насправді традиційна металева хлібниця - найгірше місце, якщо хочете, щоб він залишався свіжим, передають Патріоти України.
Місце для зберігання хліба слід підбирати правильно. І тоді випічка довго залишатиметься м’якою, пишною і смачною. Лайфхак, завдяки якому хліб не черствітиме, публікує видання Express.
Зберігати хліб не варто не лише у хлібниці. Дехто ховає його в холодильник, але це теж погана ідея. Так кристалізуються молекули крохмалю, внаслідок чого хліб ще швидше псується і втрачає смак. Найкраще місце зберігання хліба поза холодильником і хлібницею — тканинний мішечок. На відміну від поліетиленового пакету він довше збереже свіжість.
Ще один спосіб довше зберегти хліб свіжим, розмістити поряд з ним стебло свіжої селери. Вважається, що хліб вбирає вологу із селери, що запобігає його висиханню.
Молоко - джерело кальцію та білка, але підходить не всім. Через індивідуальні особливості травлення та стан здоров’я деякі категорії людей повинні обмежити або уникати його вживання, передають Патріоти України.
Яблука вважають одним із найкорисніших фруктів: вони містять багато клітковини, вітамінів і антиоксидантів. Але навіть такий, здавалося б, безпечний продукт має протипоказання. Лікарі наголошують - у деяких випадках яблука можуть не лише не допомогти, ...