Деякі лайфхаки для їжі можуть продовжити термін придатності певних продуктів. Багато хто з нас зберігає хліб у хлібниці, але насправді традиційна металева хлібниця - найгірше місце, якщо хочете, щоб він залишався свіжим, передають Патріоти України.
Місце для зберігання хліба слід підбирати правильно. І тоді випічка довго залишатиметься м’якою, пишною і смачною. Лайфхак, завдяки якому хліб не черствітиме, публікує видання Express.
Зберігати хліб не варто не лише у хлібниці. Дехто ховає його в холодильник, але це теж погана ідея. Так кристалізуються молекули крохмалю, внаслідок чого хліб ще швидше псується і втрачає смак. Найкраще місце зберігання хліба поза холодильником і хлібницею — тканинний мішечок. На відміну від поліетиленового пакету він довше збереже свіжість.
Ще один спосіб довше зберегти хліб свіжим, розмістити поряд з ним стебло свіжої селери. Вважається, що хліб вбирає вологу із селери, що запобігає його висиханню.
Отруєння полуницею, обробленою хімікатами (наприклад, пестицидами або нітратами), може проявитися вже через 30 хвилин – 2 години після вживання. Перші симптоми залежать від виду хімікатів, але найпоширеніші такі, передають Патріоти України..
Ось найпоширеніші міфи про схуднення, в які досі вірять багато людей — але які не мають наукового підґрунтя або давно спростовані, передають Патріоти України. Правда: Вуглеводи — джерело енергії. Важливо вибирати правильні: цільнозернові продукти, ово...