Без олії та борошна! Такі запечені сирники підкорять вас з першого разу


Варто приготувати сирники за цим рецептом один раз, щоб зрозуміти, наскільки вони фантастично смачні та пухкі. Рецепт забирайте в кулінарну скарбничку.

Інгредієнти

Для приготування вам потрібні такі продукти:

  • яйця — 2 шт.;
  • манна купа — 50 г;
  • домашній сир 5% — 250 г;
  • цукрова пудра — 50 г;
  • ванільний цукор — 8 г;
  • розпушувач — 0,5 ч.л.;
  • сметана 20-25% — 60 г.

Як приготувати

В ємності змішайте яйця, манну крупу, домашній сир, цукрову пудру, ванільний цукор, розпушувач та сметану. Тепер всі інгредієнти разом треба перемішати блендером до однорідної маси.

Збиту масу лишіть постояти 10-15 хвилин. За цей час манка має розбухнути. Потім викладаємо сирну масу по формах. Це можуть бути силіконові чи інші за вашим бажанням.

Випікати протягом 40 хвилин при температурі 170 градусів. Такі пухкі та ніжні сирники без борошна та олії — справжня смакота. Спробуйте. Смачного!

Народні прикмети на 21 квітня. Чому українці спрадавна на Проклов день неодмінно прибрали у своїй домівці

понеділок, 21 квітень 2025, 7:05

21 квітня за новим стилем (4 травня за старим) вшановують пам'ять священномученика Януарія, мучеників Прокла, Феодора і Фавста, а також патріарха Максиміана Константинопольського. За старим юліанським календарем сьогодні вшановують апостола від сімдеся...

Варто знати! Скільки можна зберігати великодні крашанки, щоб не отруїтися

понеділок, 21 квітень 2025, 6:44

Крашанки або писанки є одним з головних атрибутів Великодня. Зазвичай, це зварені яйця, які розмальовані різними візерунками. Такі яйця за кімнатної температури рекомендують зберігати недовго., передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У холодиль...