
Варто приготувати сирники за цим рецептом один раз, щоб зрозуміти, наскільки вони фантастично смачні та пухкі. Рецепт забирайте в кулінарну скарбничку.
Для приготування вам потрібні такі продукти:
В ємності змішайте яйця, манну крупу, домашній сир, цукрову пудру, ванільний цукор, розпушувач та сметану. Тепер всі інгредієнти разом треба перемішати блендером до однорідної маси.
Збиту масу лишіть постояти 10-15 хвилин. За цей час манка має розбухнути. Потім викладаємо сирну масу по формах. Це можуть бути силіконові чи інші за вашим бажанням.
Випікати протягом 40 хвилин при температурі 170 градусів. Такі пухкі та ніжні сирники без борошна та олії — справжня смакота. Спробуйте. Смачного!
Для отримання багатого та якісного врожаю вишні та черешні необхідно забезпечити цим кісточковим деревам надійний захист від зимових морозів та несприятливих погодних умов. Хоча ці культури досить морозостійкі, молоді саджанці та недостатньо підготовле...
Не у всіх вдома є душ, тому миття волосся над ванною або раковиною часто супроводжується неприємним дискомфортом у попереку. Тривале стояння в нахиленому положенні може викликати напругу, біль і навіть ризик різкого прострілу в спині, передають Патріот...