Варто приготувати сирники за цим рецептом один раз, щоб зрозуміти, наскільки вони фантастично смачні та пухкі. Рецепт забирайте в кулінарну скарбничку.
Для приготування вам потрібні такі продукти:
В ємності змішайте яйця, манну крупу, домашній сир, цукрову пудру, ванільний цукор, розпушувач та сметану. Тепер всі інгредієнти разом треба перемішати блендером до однорідної маси.
Збиту масу лишіть постояти 10-15 хвилин. За цей час манка має розбухнути. Потім викладаємо сирну масу по формах. Це можуть бути силіконові чи інші за вашим бажанням.
Випікати протягом 40 хвилин при температурі 170 градусів. Такі пухкі та ніжні сирники без борошна та олії — справжня смакота. Спробуйте. Смачного!
Американські вчені опублікували масштабне дослідження, яке показало: дотримання спеціальної дієти під назвою MIND з 40 років значно знижує ймовірність розвитку хвороби Альцгеймера і деменції. Навіть початок цієї дієти після 60 років допомагає захистити...
Дерев’яні ложки - звичний кухонний інструмент для багатьох. Вони не дряпають посуд, зручні у використанні та екологічні. Але в мережі все частіше з’являються застереження: мовляв, дерев’яні ложки - ідеальне середовище для бактерій і плісняви, передают...