Варто приготувати сирники за цим рецептом один раз, щоб зрозуміти, наскільки вони фантастично смачні та пухкі. Рецепт забирайте в кулінарну скарбничку.
Для приготування вам потрібні такі продукти:
В ємності змішайте яйця, манну крупу, домашній сир, цукрову пудру, ванільний цукор, розпушувач та сметану. Тепер всі інгредієнти разом треба перемішати блендером до однорідної маси.
Збиту масу лишіть постояти 10-15 хвилин. За цей час манка має розбухнути. Потім викладаємо сирну масу по формах. Це можуть бути силіконові чи інші за вашим бажанням.
Випікати протягом 40 хвилин при температурі 170 градусів. Такі пухкі та ніжні сирники без борошна та олії — справжня смакота. Спробуйте. Смачного!
Про вимоги до вивезення валюти для українців, розповіли у Державній митній службі. Яку суму можна перевозити через кордон і як це правильно робити – читайте в матеріалі, передають Патріоти України. Якщо ви письмово не декларуєте в митному органі кошти,...
Якщо ви помітили у когось очевидні ознаки інсульту, наприклад, осипле обличчя або труднощі з мовою, потрібно діяти швидко. Використовуйте абревіатуру FAST, щоб перевірити симптоми і негайно зателефонувати в екстрену службу, якщо вони є, передають Патрі...