Без особливих зусиль: ТОП-5 лайфхаків, які допоможуть скинути вагу

У будь-якій справі найважче - це почати діяти. Це правило більше стосується питання спалювання зайвих кілограмів. Але використовуючи ці лайфхаки, ви зможете скинути вагу без особливих зусиль, передають Патріоти України.

Скажіть "ні" спонтанним перекусам

Перестаньте постійно щось їсти. Щоб скинути зайві кілограми вам потрібно визначити основні прийоми їжі та перекуси. Відступати від плану можна тільки в тому випадку, якщо ви відчуваєте сильний голод.

Використовуйте правило 80/20

80% - це правильне харчування, їжте фрукти, білок, рослинні масла, овочі. Для улюблених ласощів виділіть 20% свого раціону.

Почніть вести щоденник харчування

Щоб тверезо оцінити своє харчування, вам потрібно записувати все те, що ви п'єте та їсте. Так ви з легкістю зможете зрозуміти, що робите не так. Також з'явиться можливість відстежувати реакції організму на будь-які продукти.

Відмовтеся від солодких напоїв і контролюйте кількість молока в каву

Слідкуйте за кількістю випитої кави, наприклад, 2 - 3 склянки латте в день це дуже багато. Щоб заощадити масу калорій пийте більше несолодких напоїв і води.

Не повертайтеся до плити за добавкою

Після того як ви поїли не можна йти за добавкою. У перший раз, коли ви кладете їжу в тарілку, ви підсвідомо розумієте, скільки вам потрібно, щоб наїстися. Ви хочете добавку тільки тому, що вам сподобався смак їжі.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...