Без смердючого оцту: Як за 20 хвилин прибрати вапняний наліт із чайника

Вапняний наліт часто стає проблемою. Відкладення білого кольору можна помітити не лише на крані у ванній або кухні, а й усередині чайника, тому важливо регулярно очищати прилад, передають Патріоти України.

Щоб прибрати наліт та накип із чайника, скористайтесь простим, але ефективним лайфхаком. Про це розповідає Express.

Періодично всередині чайника накопичується вапняний наліт. Багато домогосподарств очищають його оцтом, але цей засіб може залишати неприємний запах. Тому є альтернативний спосіб очищення чайника від накипу.

Щоб у чайнику не було нальоту та накипу, переверніть один трюк із лимонною кислотою. Цей продукт забезпечить ефективність, завдяки чому пристрій буде чистим, щоб ви могли пити смачні напої.

Як очистити чайник від нальоту та накипу

Перший спосіб: змішайте лимонну кислоту з водою, нанесіть зубною щіткою на внутрішню поверхню чайника, залиште на 20 хвилин. Після цього ретельно промийте прилад.

Другий спосіб:

  1. додайте одну столову ложку лимонної кислоти та залийте чайник на половину водою;
  2. доведіть до кипіння, залиште на кілька хвилин;
  3. злийте воду і промийте чайник.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...