Без води та мийних засобів: Лише один натуральний продукт зробить ваш килим суперчистим

Якщо у вас є килим, ви повинні знати, наскільки складним може бути щоденний догляд. Однак якщо знати одну маленьку хитрість, то ви зможете утримувати килим у чистоті без використання різних мийних засобів і навіть води, передають Патріоти України.

Існує багатоцільовий натуральний продукт, який можна використовувати для глибокої очистки килима, пише портал santeplus. Порада проста і економічна, і допоможе вам зберегти і заощадити дорогоцінний час і гроші.

Як почистити килим підручними засобами

Щоб очистити килим та зберегти його в чистоті, використовуйте харчову соду. Цей багатоцільовий продукт може допомогти вам очистити килим від плям і дезодорувати його.

Для цього просто посипте килим харчовою содою і пропилососьте його за напрямком ворсу килима. Ваш килим знову стане чистим, і ви можете використовувати цей трюк для регулярного догляду за ним.

Ви також можете дезодорувати килим харчовою содою. Для цього посипте килим цим білим порошком та залиште на всю ніч. Цього має бути достатньо, щоб позбавитися будь-яких неприємних запахів. Також це відмінний засіб від комах та плісняви, які можуть оселитися в килимі.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...