Без зайвих хімікатів: Листя якої рослини відлякає міль від вашої оселі

Поява молі в будинку несе одні проблеми: дірки в улюбленому одязі та псування текстилю в інтер’єрі. У магазинах можна знайти багато так званих пасток, але можна обійтися без зайвих хімікатів, які часто не працюють, передають Патріоти України.

За допомогою одного натурального інгредієнта ви точно позбавитеся молі в будинку. Йдеться про лавровий лист, пише видання Express.

Варто діяти негайно, якщо ви побачили одну або кілька молей у своїй оселі. Ці метелики особливо активні в нічний час і можуть завдати шкоди одязі, килимам та іншим речам.

Замість того, щоб витрачати гроші на хімічні засоби, можна піти природним шляхом. Виявляється, міль ненавидить запах лаврового листа. Ви можете розкласти рослину за периметром будинку та в місцях, де найчастіше зустрічали міль. Розсипте сухе лаврове листя в гардеробі, шафах і комодах. Якщо боїтеся забруднення, помістіть рослину в пакети. Також ви можете вирощувати лавровий листок як кімнатну рослину, що теж запобігатиме появі шкідників.

А ви це знали? Для чого господині кладуть до сковороди хліб при смаженні м’яса та котлет

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:08

А ви знали, що хлібні скоринки мають унікальні властивості? Вони цінні при приготуванні м’яса та котлет. Мова зараз йде не про той випадок, коли хліб додають у фарш. Це всі знають, що він робить готову страву соковитішою та смачнішою. Розповімо саме за...

Все дуже просто! Як визначити свіжість курячих яєць

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:07

Ціна на яйця росте, а тому варто ретельно їх обирати, щоб придбати якісні та свіжі продукти, а не кота в лотку передають Патріоти України. Свіжі яйця не повинні мати блиск, виробники не змащують їх олійками. Якщо ви бачите, що яйця блищать, то це пряма...