Безкоштовно і без краплі хімії: Чудо-спосіб допоможе легко відмити духовку від старих плям

Як би не намагалися господині підтримувати чистоту духовки, рано чи пізно на ній все одно виявляються старі плями від жиру. Найчастіше з ними непросто боротися і доводиться використовувати для цього дорогу хімію або вдаватися до народних методів, передають Патріоти України.

Однак існує лайфхак, який допоможе позбавитися від забруднень швидко, екологічно та безкоштовно. Регулярно роблячи такий трюк, ваша духовка буде виглядати як нова, інформують "Белновости".

Як очистити духовку від старих плям

Неймовірно, але факт. Швидше за все, позбавиться проблеми вам допоможе звичайна пара. Щоб скористатися лайфхаком, необхідно набрати воду у дві ємності, дозволені для використання у духовці, та помістити їх туди.

Після цього потрібно виставити температуру на максимум і почекати близько 40 хвилин. У духовці тим часом буде створюватися ефект сауни, завдяки чому застиглий жир, нагар та інші забруднення розчиняться і їх можна буде легко видалити.

Варто відзначити, що не можна підходити до духовки відразу після вимкнення. Необхідно обережно відкрити дверцята і випустити пару – це допоможе уникнути опіків. Після цього можна техніку можна мити.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...