Безпечне миття вікон з боку вулиці - як зробити це без ганчір'я, натирання і, найголовніше, без розводів (відео)

З приходом теплої пори року ті мешканці багатоповерхівок, чиї житла не постраждали від варварських ракетних ударів рашистів, стикаються з іншою проблемою: потрібно помити вікна з боку вулиці, передають Патріоти України.

Але деяким нашим співгромадянам страшно ставати на стілець і балансувати на великій висоті, інші просто не можуть дотягнутися до всіх вікон через вік або невелизростання.

Вирішити проблему за допомогою свого ноу-хау пропонує блогер із міста Кам'янське (відео було записано до війни). Для миття вікон на балконі Андрій пропонує відмовитися від ганчірки, а використовувати швабру, відро з водою, обприскувач та будь-який миючий засіб.

Миючий засіб заливається в обприскувач, і струмінь спрямовується на скло. Після цього беремо швабру і, не віджимаючи її, починаємо мити шибки. Потім в обприскувач набирається звичайна вода з-під крана, і з її допомогою змивається мильна піна.

«Завдяки цьому способу не потрібно підніматися на балкон, ставати на стільці і т.д. І, найголовніше, не буде жодних розводів», — зазначає автор відео.

Психологічний тест! Виберіть монетку і дізнайтеся, чи зможете ви колись розбагатіти

четвер, 25 квітень 2024, 9:10

Залежно від ставлення до грошей: вміння їх заробляти і витрачати, людина може сколотити величезні статки, або стати банкрутом. Психологічний тест розповість, наскільки ви раціональні, і які зміни у фінансовому добробуті на вас очікують у майбутньому, п...

Щоб не зіпсувати! У якому посуді категорично не можна маринувати шашлик

четвер, 25 квітень 2024, 8:59

Шашлик можна готувати з різного м'яса, але найсмачніше буде зі свинини та курки. Але, дуже важливо пам'ятати, що запорука смачного шашлику - маринад і ще посуд, в якому ви його готуватимете, передають Патріоти України. Кулінарка поділилася в Instagram ...