Курка в беконі - один з безпрограшних варіантів, коли філе виходить неймовірно соковитим і ароматним. Смачні та ароматні курячі рулетики готуються дуже просто, передають Патріоти України.
Щоб рулетики з курячого філе не були сухими їх потрібно просто обернути беконом. Рулети в беконі можна подати як на святковий стіл, так і на звичайну вечерю.
Куряче філе — сама найзручніша для приготування частина курки, не потрібно довго возитися з витяганням кісток, зняттям шкіри і видаленням інших зайвих елементів. Ну, хіба що сухожилля можна вирізати.
На жаль, через свою "знежиреність" готове філе найчастіше виходить сухим. Вихід є — або їсти м'ясо відразу, як то кажуть, "з пилу з жару", або придумувати варіанти, як додатково збагатити філе жирком або соком інших продуктів.
Куряче філе, приготоване таким чином виходить соковитим і ніжним, а список інгредієнтів для приготування філе в беконі зовсім не великий.
Інгредієнти:
Для маринаду:
Як приготувати "Куряче філе в беконі":
1. Куряче філе потрібно надрізати на смужки довжиною приблизно 10 см можна більше можна менше.
2. Висипати в миску з нарізаним курячим філе — сіль, вилити лимонний
сік, французьку гірчицю, звичайну гірчицю і мед. Залишити маринуватися
м'ясо на 15-20 хвилин.
3. Обернути курку в сирокопчений бекон. Викласти на деко і змастити залишками маринаду.
4. Випікати в розігрітій духовки до 180 градусів, 20 хвилин.
Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...
Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...