Курка в беконі - один з безпрограшних варіантів, коли філе виходить неймовірно соковитим і ароматним. Смачні та ароматні курячі рулетики готуються дуже просто, передають Патріоти України.
Щоб рулетики з курячого філе не були сухими їх потрібно просто обернути беконом. Рулети в беконі можна подати як на святковий стіл, так і на звичайну вечерю.
Куряче філе — сама найзручніша для приготування частина курки, не потрібно довго возитися з витяганням кісток, зняттям шкіри і видаленням інших зайвих елементів. Ну, хіба що сухожилля можна вирізати.
На жаль, через свою "знежиреність" готове філе найчастіше виходить сухим. Вихід є — або їсти м'ясо відразу, як то кажуть, "з пилу з жару", або придумувати варіанти, як додатково збагатити філе жирком або соком інших продуктів.
Куряче філе, приготоване таким чином виходить соковитим і ніжним, а список інгредієнтів для приготування філе в беконі зовсім не великий.
Інгредієнти:
Для маринаду:
Як приготувати "Куряче філе в беконі":
1. Куряче філе потрібно надрізати на смужки довжиною приблизно 10 см можна більше можна менше.
2. Висипати в миску з нарізаним курячим філе — сіль, вилити лимонний
сік, французьку гірчицю, звичайну гірчицю і мед. Залишити маринуватися
м'ясо на 15-20 хвилин.
3. Обернути курку в сирокопчений бекон. Викласти на деко і змастити залишками маринаду.
4. Випікати в розігрітій духовки до 180 градусів, 20 хвилин.
Ротанг — це гнучка ліана з тропічних регіонів Азії. З неї виготовляють елементи меблів вручну або за допомогою сучасних технологій: так з’являються плетені меблі, що не поступаються натуральному за зовнішнім виглядом. У добре облаштованому саду хочетьс...
Близько десятої частини власників смартфонів у світі заклеюють об'єктив пристрою, побоюючись стеження. Фахівці визнають, що ризик справді існує, хоча для шпигунства потрібні чітко визначені умови. Про це пише ITsider, передають Патріоти України. Зловми...