Безпрограшний варіант! М'ясна смакота з курячого філе та бекону - не відірватись

Курка в беконі - один з безпрограшних варіантів, коли філе виходить неймовірно соковитим і ароматним. Смачні та ароматні курячі рулетики готуються дуже просто, передають Патріоти України.

Щоб рулетики з курячого філе не були сухими їх потрібно просто обернути беконом. Рулети в беконі можна подати як на святковий стіл, так і на звичайну вечерю.

Куряче філе — сама найзручніша для приготування частина курки, не потрібно довго возитися з витяганням кісток, зняттям шкіри і видаленням інших зайвих елементів. Ну, хіба що сухожилля можна вирізати.

На жаль, через свою "знежиреність" готове філе найчастіше виходить сухим. Вихід є — або їсти м'ясо відразу, як то кажуть, "з пилу з жару", або придумувати варіанти, як додатково збагатити філе жирком або соком інших продуктів.

Куряче філе, приготоване таким чином виходить соковитим і ніжним, а список інгредієнтів для приготування філе в беконі зовсім не великий.

Інгредієнти:

  • Куряче філе — 800 грамів
  • Сирокопчений бекон — 200 грамів

Для маринаду:

  • Сіль — 2/3 ст.л.
  • Лимонний сік — 3 ст.л.
  • Французька гірчиця — 3 ст.л.
  • Звичайна гірчиця — 3 ст.л.
  • Мед — 3 ст.л.

Як приготувати "Куряче філе в беконі":

1. Куряче філе потрібно надрізати на смужки довжиною приблизно 10 см можна більше можна менше.
2. Висипати в миску з нарізаним курячим філе — сіль, вилити лимонний сік, французьку гірчицю, звичайну гірчицю і мед. Залишити маринуватися м'ясо на 15-20 хвилин.
3. Обернути курку в сирокопчений бекон. Викласти на деко і змастити залишками маринаду.
4. Випікати в розігрітій духовки до 180 градусів, 20 хвилин.

Джерело: Ukr.Media

Ви гріли це в мікрохвильовці? Ось чому так робити не можна

середа, 8 жовтень 2025, 18:10

Мікрохвильова піч - зручний пристрій, але деякі продукти і матеріали небезпечно нагрівати, передають Патріоти України. 1. Яйця у шкаралупі Нагрівання цілого яйця у мікрохвильовці може призвести до вибуху через накопичення пари всередині. 2. Металевий ...

Як відрізнити справжнє масло від підробки - прості способи, які врятують печінку та гаманець

середа, 8 жовтень 2025, 17:44

Багато покупців навіть не підозрюють, що звичне «масло» на прилавку може виявитися спредом або сумішшю рослинних жирів. Фахівці радять уважно перевіряти етикетку, склад і консистенцію, щоб уникнути підробок і зберегти здоров’я, передають Патріоти Украї...