Білі кросівки завжди будуть білими, якщо наносити на них копійчану суміш - рецепт

Стильне біле взуття має одну проблему - воно швидко втрачає свій привабливий вигляд. Навіть при використанні дорогих засобів для чищення, білим кедам або кросівкам іноді не вдається повернути їхню колишню красу, передають Патріоти України.

На щастя, розв'язати цю проблему можливо з використанням лише двох бюджетних компонентів: зубної пасти та мурашиного спирту, який можна придбати у будь-якій аптеці. Про це пише ukr.media.

Рецепт очисної суміші для білого взуття

Щоб створити ефективний засіб, необхідно змішати 1 столову ложку мурашиного спирту з такою ж кількістю зубної пасти, щоб отримати пасту для чищення зі зручною консистенцією, придатною для роботи.

Покрийте старою зубною щіткою підошву засобом. Якщо є сильні забруднення, залиште пасту на 10-15 хвилин. Ефект буде видно дуже швидко: підошва відновить свій білий колір, а жовті плями та бруд зникнуть.

А ви це знали? Заряджання смартфона можна прискорити натисканням лише однієї кнопки

четвер, 9 травень 2024, 18:45

Наразі багато людей користуються смартфонами, але зазвичай ігнорують сім правил правильної зарядки гаджета. Втім, бувають випадки, коли телефон потрібно дуже швидко зарядити. Виявляється, достатньо натиснути на смартфоні одну кнопку, щоб зарядка відбув...

Дізнайтеся свій душевний стан - тест у картинці

четвер, 9 травень 2024, 18:12

Душевний стан людини не визначається його настроєм або характером. Цей показник залежить від наявності негативних емоцій і переживань, а також від того, як людина на них реагує. Часто ми настільки глибоко ховаємо почуття, що самі насилу можемо оцінити ...