Білі кросівки знову стануть як нові! Просто замочіть їх у цьому засобі

Білі кросівки - річ поза часом, яку можна носити в будь-яку пору року. Але вони мають властивість швидко зношуватися і втрачати свою початкову білизну. Не варто відмовляти собі в задоволенні носити біле взуття, адже є одна хитрість, як почистити його, щоб воно виглядало як нове, передають Патріоти України.

Перед тим, як відправляти білі кросівки в прання або викидати, зайдіть на свою кухню, адже там є кілька натуральних інгредієнтів, які допоможуть очистити ваше взуття до стану нового, пише santeplus. Що це за засіб?

Як почистити білі кросівки

Чудодійним інгредієнтом, що дозволяє видалити плями, що важко виводяться, і відновити початковий колір взуття, є харчова сода. Виступаючи як чудовий засіб для видалення плям, цей знаменитий білий порошок працює як зі шкіряними кросівками, тканинними, так і з гумовими підошвами. Його плямовивідні, очищальні та дезодораційні властивості творять чудеса!

Щоб використовувати цей метод, немає нічого простішого, просто виконайте такі дії:

  1. Візьміть зубну щітку та посипте її харчовою содою.
  2. Потріть забруднену ділянку круговими рухами.
  3. Додайте трохи рідини для миття посуду на зубну щітку для більшої ефективності.

Ви також можете змішати 2-3 чайні ложки харчової соди у 100 мл теплої води. Змочіть у розчині ганчірку і добре протріть нею взуття. Для більшої ефективності можна додати перекис водню. Його окисні властивості впливають на білизну вашого взуття, надаючи їй блискучий колір.

Помилки будуть дорого коштувати! Що не можна їсти при гіпертонії

неділя, 23 березень 2025, 18:30

При гіпертонії важливо обмежити споживання деяких продуктів, які можуть спричинити підвищення артеріального тиску. Ось список продуктів, які краще уникати, передають Патріоти України. Для людей з підвищеним артеріальним тиском рекомендується зосередити...

Дачникам на замітку! ТОП-6 ранніх сортів редиски, які потрібно посадити цієї весни

неділя, 23 березень 2025, 17:50

Редиска є однією з найперших овочевих культур, яка з'являється на наших столах навесні. Її швидке дозрівання, хрустка текстура та приємний смак роблять її незамінною в раціоні багатьох людей. Особливо цінуються ранні сорти редиски, які дозволяють отрим...