Білі розводи на взутті зникнуть за хвилину - два перевірені засоби

Зима - це справжнє випробування для будь-якого взуття, навіть найстильнішого і трендового, особливо в мокру снігову погоду. Адже кожен стикався з проблемою білих розводів на черевиках після прогулянки засніженими вулицями? Чому вони з’являються, і як їх позбутися - читайте далі, передають Патріоти України.

Виявляється, ці білі розводи – це сіль та реагенти, якими посипають вулиці для того, щоб не було зробити їх менш слизькими, повідомляє belnovosti. Білі мітки залишаються і на шкіряному взутті, і з моделей з нубука або замші, і звичайно ж і на черевиках зі штучної шкіри теж. Що ж робити, щоб їх усунути?

Як прибрати білі розводи з взуття

Перший лайфхак, який врятує вас від цієї проблеми, — це потрібно приготувати розчин з оцту. З’єднайте дві частини оцту і одну частину води, а потім змочіть м’яку ганчірочку в цій суміші та почистіть нею білі плями на взутті. А після того, як черевики/чоботи висохнуть, намажте її кремом.

Другий, і не менш ефективний варіант – це лайфхак із нашатирним спиртом. Нанесіть його на ганчірку та протріть забруднені ділянки. Після висихання взуття відполіруйте їх щіткою і намажте їх кремом.

Що ви побачили на картинці першим? Цей психологічний тест визначить, як вас сприймають інші люди

неділя, 19 травень 2024, 8:12

Всі ми хотіли б знати, що про нас насправді думають інші люди. І допомогти розібратися у цьому може психологічний тест. Цей тест базується на психологічному принципі: перше, що ви помітили, багато говорить про вашу особистість. Що першим бачиш на малюн...

Психологічний тест: Оберіть шкарпетки - і дізнайтеся, коли ви зустрінете свою пару

неділя, 19 травень 2024, 7:10

Знайти пару до шкарпетки після прання так само непросто, як і зустріти відповідну людину в реальному житті. Тож ми пропонуємо вам пройти тест, щоб дізнатися, коли це трапиться. Якщо ви досі не зустріли другу половинку, ми можемо підказати, коли це стан...