Білосніжні кросівки тепер не мрія: ТОП-5 простих способів, щоб взуття завжди залишилось білим

Іноді трапляється таке, що взуєш ідеально білі кросівки - й на вулиці починає йти дощ. Після таких забруднень - це пряма дорога до пральної машини. Але не з цими лайфхаками, передають Патріоти України.

Подробиці

5 найкрутіших способів для чищення кросівок:

Оцет, пральний порошок та лимонна кислота (або перекис)

  • 1 ст.л. оцту
  • 1 ст.л. лимонної кислоти
  • трохи прального порошку

У вас має вийти густа кашка, яку необхідно нанести на кросівки та залишити на 10 хвилин, потім змити водою.

Зубна паста

Цей спосіб відомий усім. Особливо якісно відмиває білу підошву.

Але важливий момент – пасту беріть звичайну, не кольорову, без вкраплень, якщо, звичайно, не хочете зіпсувати кросівки.

За допомогою зубної щітки нанести пасту на забруднені ділянки, забрати залишки серветкою.

Сода

Соду необхідно змішати з водою, щоб вийшла кашка.

Нанести суміш на кросівки, залишити на 15 хвилин, а потім змити.

Ацетон та оцет

Цей спосіб підходить для підошви.

Змішати ацетон і оцет у рівних пропорціях і протерти підошву, потім змити водою.

Міцелярна вода

Змочити ватний диск міцелярною водою та почистити забруднені ділянки.

Це варто знати! Що робити, щоб картопля на деруни не темніла

субота, 20 квітень 2024, 10:14

Господині знають, що картопля після нарізання чи натирання має властивість темніти. Якщо ви готуєте деруни, то я одна хитрість, що й колір збереже і страву зробить набагато ніжнішою, передають Патріоти України. Деруни після смаження матимуть світлий в...

От у чому секрет! Як зберегти соковитість грудки в процесі смаження

субота, 20 квітень 2024, 9:13

Багато хто знає про те, що куряче філе є дуже складним м’ясом для смаження, оскільки в процесі термічної обробки втрачає соковитість. Тому грудка часто виходить сухою. Однак при правильному методі смаження цього можна уникнути. Які секрети у цьому допо...