
Сьогодні готуємо яблучний пиріг, де яблук буде більше ніж тіста. Виходить вологий, ніжний і пиріг, що тане в роті, з вершковим смаком. Суцільна насолода, передають Патріоти України.
Для приготування потрібно:
- 2 яйця
- дрібка солі
- 100г цукру
- 1 чайна ложка ванільного цукру
- 100 мл молока
- 20 г вершкового масла
- цедра 1 лимона
- 80 г пшеничного борошна
- 1 чайна ложка розпушувача
- 4-5 яблук
- Сік 1/2 лимона.
Приготування:
- Яйця розмішуємо, додаємо цукор, сіль та ванілін. Збиваємо до густої білої маси.
- Вливаємо молоко і розтоплене вершкове масло.
- Додаємо цедру лимона та добре збиваємо масу.
- Всипаємо борошно та розпушувач, ще раз збиваємо.
- Яблука чистимо від шкірки, розрізаємо навпіл. Натираємо ябко на тертці для слайсів або нарізаємо вручну.
- Змішуємо яблука та тісто. Викладаємо масу у форму (18 см) та відправляємо випікатися на 40-45 хвилин (180).
- Даємо пирогу охолонути, а потім посипаємо пудрою і насолоджуємося чудовим смаком. Смачного!
Додавати лимон у каву може здаватися незвичним, але ця проста комбінація має помітний ефект на травлення, передають Патріоти України. Кофеїн і лимонна кислота стимулюють роботу кишечника, допомагаючи природньому перетравленню їжі. Все більше людей почи...
Більшість із нас тягнеться до чашки кави відразу після пробудження. Але чи дійсно це найкраща ідея, передають Патріоти України. Чи допомагає кава засвоювати сніданок, чи навпаки — викликає печію та дискомфорт у шлунку? Дослідження показують, що вживан...