
Сьогодні готуємо яблучний пиріг, де яблук буде більше ніж тіста. Виходить вологий, ніжний і пиріг, що тане в роті, з вершковим смаком. Суцільна насолода, передають Патріоти України.
Для приготування потрібно:
- 2 яйця
- дрібка солі
- 100г цукру
- 1 чайна ложка ванільного цукру
- 100 мл молока
- 20 г вершкового масла
- цедра 1 лимона
- 80 г пшеничного борошна
- 1 чайна ложка розпушувача
- 4-5 яблук
- Сік 1/2 лимона.
Приготування:
- Яйця розмішуємо, додаємо цукор, сіль та ванілін. Збиваємо до густої білої маси.
- Вливаємо молоко і розтоплене вершкове масло.
- Додаємо цедру лимона та добре збиваємо масу.
- Всипаємо борошно та розпушувач, ще раз збиваємо.
- Яблука чистимо від шкірки, розрізаємо навпіл. Натираємо ябко на тертці для слайсів або нарізаємо вручну.
- Змішуємо яблука та тісто. Викладаємо масу у форму (18 см) та відправляємо випікатися на 40-45 хвилин (180).
- Даємо пирогу охолонути, а потім посипаємо пудрою і насолоджуємося чудовим смаком. Смачного!
Щоб схуднути, потрібно споживати менше калорій, ніж витрачаєш. Це називається калорійним дефіцитом. Скільки саме калорій треба їсти — залежить від багатьох факторів:. Якщо ти хочеш, я можу порахувати твою добову норму калорій — просто напиши:
У часи Радянського Союзу звичайнісінькі капронові колготки були справжнім символом розкоші та дефіциту. Дістати цей модний аксесуар було непросто, а його вартість робила його доступним далеко не кожній жінці, передають Патріоти України. Через не найкра...