Більше яблук, ніж тіста! Рецепт пирога, який виходить особливо смачним

Сьогодні готуємо яблучний пиріг, де яблук буде більше ніж тіста. Виходить вологий, ніжний і пиріг, що тане в роті, з вершковим смаком. Суцільна насолода, передають Патріоти України.

Для приготування потрібно:


  • 2 яйця
  • дрібка солі
  • 100г цукру
  • 1 чайна ложка ванільного цукру
  • 100 мл молока
  • 20 г вершкового масла
  • цедра 1 лимона
  • 80 г пшеничного борошна
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • 4-5 яблук
  • Сік 1/2 лимона.

Приготування:


  1. Яйця розмішуємо, додаємо цукор, сіль та ванілін. Збиваємо до густої білої маси.
  2. Вливаємо молоко і розтоплене вершкове масло.
  3. Додаємо цедру лимона та добре збиваємо масу.
  4. Всипаємо борошно та розпушувач, ще раз збиваємо.
  5. Яблука чистимо від шкірки, розрізаємо навпіл. Натираємо ябко на тертці для слайсів або нарізаємо вручну.
  6. Змішуємо яблука та тісто. Викладаємо масу у форму (18 см) та відправляємо випікатися на 40-45 хвилин (180).
  7. Даємо пирогу охолонути, а потім посипаємо пудрою і насолоджуємося чудовим смаком. Смачного!

Ефект приємно здивує! ТОП-9 продуктів на сніданок, які зроблять день продуктивним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 8:44

Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...

Є секрет! Як приготувати буряк для вінегрету, щоб він став вдвічі смачнішим

п’ятниця, 22 листопад 2024, 8:09

В багатьох салатах використовують буряк. Він має приємну текстуру, досить нейтральний смак коренеплоду та добре поєднується з іншими інгредієнтами. Найчастіше згадують про «Оселедець під шубою» та «Вінегрет». Ще можна приготувати буряк з бринзою, кунжу...