Більше яблук, ніж тіста! Рецепт пирога, який виходить особливо смачним

Сьогодні готуємо яблучний пиріг, де яблук буде більше ніж тіста. Виходить вологий, ніжний і пиріг, що тане в роті, з вершковим смаком. Суцільна насолода, передають Патріоти України.

Для приготування потрібно:


  • 2 яйця
  • дрібка солі
  • 100г цукру
  • 1 чайна ложка ванільного цукру
  • 100 мл молока
  • 20 г вершкового масла
  • цедра 1 лимона
  • 80 г пшеничного борошна
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • 4-5 яблук
  • Сік 1/2 лимона.

Приготування:


  1. Яйця розмішуємо, додаємо цукор, сіль та ванілін. Збиваємо до густої білої маси.
  2. Вливаємо молоко і розтоплене вершкове масло.
  3. Додаємо цедру лимона та добре збиваємо масу.
  4. Всипаємо борошно та розпушувач, ще раз збиваємо.
  5. Яблука чистимо від шкірки, розрізаємо навпіл. Натираємо ябко на тертці для слайсів або нарізаємо вручну.
  6. Змішуємо яблука та тісто. Викладаємо масу у форму (18 см) та відправляємо випікатися на 40-45 хвилин (180).
  7. Даємо пирогу охолонути, а потім посипаємо пудрою і насолоджуємося чудовим смаком. Смачного!

Літо вже близько! Скільки калорій треба їсти на день, щоб схуднути

п’ятниця, 16 травень 2025, 9:59

Щоб схуднути, потрібно споживати менше калорій, ніж витрачаєш. Це називається калорійним дефіцитом. Скільки саме калорій треба їсти — залежить від багатьох факторів:. Якщо ти хочеш, я можу порахувати твою добову норму калорій — просто напиши:

Нині це шокує! Навіщо в СРСР капронові колготки варили у хлорці і обробляли оцтом

п’ятниця, 16 травень 2025, 8:59

У часи Радянського Союзу звичайнісінькі капронові колготки були справжнім символом розкоші та дефіциту. Дістати цей модний аксесуар було непросто, а його вартість робила його доступним далеко не кожній жінці, передають Патріоти України. Через не найкра...