
Сьогодні готуємо яблучний пиріг, де яблук буде більше ніж тіста. Виходить вологий, ніжний і пиріг, що тане в роті, з вершковим смаком. Суцільна насолода, передають Патріоти України.
Для приготування потрібно:
- 2 яйця
- дрібка солі
- 100г цукру
- 1 чайна ложка ванільного цукру
- 100 мл молока
- 20 г вершкового масла
- цедра 1 лимона
- 80 г пшеничного борошна
- 1 чайна ложка розпушувача
- 4-5 яблук
- Сік 1/2 лимона.
Приготування:
- Яйця розмішуємо, додаємо цукор, сіль та ванілін. Збиваємо до густої білої маси.
- Вливаємо молоко і розтоплене вершкове масло.
- Додаємо цедру лимона та добре збиваємо масу.
- Всипаємо борошно та розпушувач, ще раз збиваємо.
- Яблука чистимо від шкірки, розрізаємо навпіл. Натираємо ябко на тертці для слайсів або нарізаємо вручну.
- Змішуємо яблука та тісто. Викладаємо масу у форму (18 см) та відправляємо випікатися на 40-45 хвилин (180).
- Даємо пирогу охолонути, а потім посипаємо пудрою і насолоджуємося чудовим смаком. Смачного!
Звичка чистити ківі перед вживанням може відійти у минуле. У Голлівуді та соцмережах активно обговорюють новий тренд: їсти ківі разом зі шкіркою, передають Патріоти України. Популярності йому додала акторка Дженна Ортега, зірка серіалу «Венздей», яка п...
Оцет - продукт, який є майже на кожній кухні, але його можливості виходять далеко за межі кулінарії. Багато господинь уже давно використовують його для прибирання: він змиває жир, видаляє накип і цвіль, пом’якшує тканини під час прання та навіть відляк...