Більше не потрібно докладати сили, щоб відмити духовку - з цим впорається і дитина. Лайфхак

Почистіть духовку елементарним способом - з ним впорається навіть дитина. І більше не треба прикладати особливих зусиль або ж купувати дорогі спеціалізовані засоби. Все просто, бюджетно і ефективно, передають Патріоти України.

Наберіть глибоку миску окропу. У неї додайте столову ложку нашатирного спирту. Поставте в духовку, закрийте дверцята і залиште на ніч. На наступний день просто протріть забруднення ганчіркою. Вони дуже сильно розм'якнуть, і відмити їх буде елементарно просто — нічого терти не доведеться.

Якщо немає нашатирю під рукою — підійдуть таблетки для посудомийної машини (беріть найдешевші) — робіть теж саме — у глибокій мисці окропу розчиніть дві таблетки і поставте її духовку на ніч.

Очистити решітку теж досить легко. Візьміть ту ж саму миску з водою, у якій ви розчиняли таблетки для посудомийної машини та очищали духову шафу, підігрійте до стану окропу та наберіть досить гарячої води у ванній (або раковині, якщо її розміри вміщають в себе решітку). Цей спосіб два в одному: і решітка буде чиста, і труби! Залиште решітку в цьому розчині також на ніч. А на ранок все змийте без праці!

От у чому секрет! Як зберігати банани, щоб вони не темніли

четвер, 28 березень 2024, 11:12

Ділимося корисними лайфхаками, які допоможуть довше зберегти банани свіжими та смачними. Багатьом знайома проблема бананів, коли вони швидко чорніють і стають м’якими (навіть якщо ви купили їх зеленими). Щоб улюблений фрукт був придатний до вживання я...

Буде дуже смачно! Як за пару годин засолити смачну скумбрію

четвер, 28 березень 2024, 10:10

Скумбрія може бути приготовлена різними способами, проте засолювання залишається одним із улюблених методів багатьох, передають Патріоти України. Риба виходить смачною та ніжною через специфічне м’ясо скумбрії. Не всі готові цілодобово чекати результат...