Більше не проблема! Як відчистити біле взуття від бруду за 5 хвилин

Якщо ви зустрічаєте весну в білих кросівках чи кедах, то знаєте, що без бруду ніяк не вийде обійтися. Але щоб взуття завжди виглядало доглянутим та білосніжним, треба знати, як його очищувати. Лише застарілі плями можуть зіпсувати ваші весняні кросівки, передають Патріоти України.

Подробиці

Головний принцип очищення білого взуття – боротьба з плямами, доки свіжі. Це стосується, як забруднення від болота, так і специфічних плям, зокрема трави.

Якщо у вас шкіряна (натуральна або штучна) основа взуття ззовні, то при собі завжди варто мати ватні диски та спиртовий розчин. Ним легко можна витерти плями. Навіть вологі серветки здатні добре очистити білі кросівки чи кеди, але за умови, що бруд свіжий (мокрий).

Для того, щоб основа підошви стала білою, треба докласти трішки зусиль, зокрема змішати зубну пасту з перекисом водню та натерти масою поверхню. Після чого легенько губкою змити і радіти тому, що взуття, мов нове.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...