Бананова шкірка містить купу корисних речовин, тож їй можна знайти гідне застосування у господарстві, передають Патріоти України.
Практично кожен із нас любить банани, цей дивовижно смачний та солодкий тропічний фрукт. А шкірки ми звикли відразу викидати, хоча нас переконують, що цього робити не варто. Foxnews наводить одразу 6 способів застосування бананової шкірки. Розповідаємо, чому її не варто викидати і що можна з нею зробити.
Як можна застосувати бананову шкірку: 6 корисних способів
- Маска для обличчя. Така маска дуже популярна серед представниць прекрасної статі, які люблять доглядові процедури. Для приготування маски потрібно подрібнити шкірку банана, додати 100 г натурального йогурту і 2 ст. ложки меду, все ретельно перемішати і нанести на обличчя. Через 10-15 хвилин маску потрібно змити водою.
- Засіб від бородавок. Якщо у вас з’явилася бородавка, її необхідно потерти банановою шкіркою. Така побутова практика досить поширена, хоча доказів того, що це справді допомагає, нема. Але спробувати варто, якщо більше нічого немає під рукою.
- Лікування укусів комах. Після укусу комахи потрібно нанести на шкіру розтерту шкірку банана. Вона має в собі природні антигістамінні сполуки, які заспокоюють свербіж, спричинений слиною комахи.
- Засіб для чистки столового срібла. Для приготування суміші потрібно змішати розтерту бананову шкірку з водою. Потім за допомогою ганчірки натріть цією пастою столове срібло і ретельно вимийте теплою водою. Срібний посуд сяятиме як новий.
- Видалення скабок. Якщо у вас є скабка, яка засіла досить глибоко, можна на ніч прикласти до неї шкірку банана. І на ранок скабку можна буде з легкістю витягнути.
- Відбілювання зубів. Якщо у вас є проблема потемнішання зубної емалі, то її можна відбілити, потерши зуби банановою шкіркою.
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...
Супи є важливою частиною раціону харчування, їх особливо приємно вживати прохолодним весняним днем. Однак навіть досвідчені господині часто готують перші страви неправильно, що суттєво псує їхній смак, передають Патріоти України. 1.Неправильний вибір п...