Білизна сохнутиме вдвічі швидше - простий лайфхак

Взимку, а тим більше в умовах частих відключень електроенергії, особливо важливо, щоб випрана білизна висохла швидко. Є один цікавий лайфхак, що сприятиме висушуванню речей удвічі швидше. Спосіб дуже простий і його активно використовують жителі Великої Британії. Детальніше розповіло видання The Sun, передають Патріоти України.

У групі "Поради щодо прибирання місіс Хінч" у Facebook запропонували використовувати простирадло, щоб прискорити процес.

"Маленька хитрість, якої я навчилась, коли настає зима, полягає в тому, щоб взяти сушку для одягу та додаткове простирадло. Слід просто обгорнути простирадло навколо сушки. Прикріпіть його до батареї або вентилятора з підігрівом, і він утримає тепло і швидше висушить одяг", – йдеться у повідомленні.

Лайфхак працює завдяки тому, що простирадло допомагає утримувати теплу кишеню повітря внизу. Це означає, що одяг буде сохнути набагато швидше.

Також можна розмістити осушувач повітря поруч із місцем, де висихає випрана білизна. У розмові з The Express Кріс Майкл, керуючий директор Meaco, пояснив, що осушувачі допоможуть вам заощадити у довгостроковій перспективі порівняно з сушильною машиною.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...