Хрумка капуста "Пелюстка" чудово смакує з м'ясними стравами. Зокрема, вона може бути прекрасним гарніром, який не лише збуджуватиме апетит, а й дасть вітамінний заряд вашому організму, передають Патріоти України.
Варіацій рецептів капусти "Пелюстки" є безліч, але ми надамо найпростіший – класичний, який подобається усім. Проте, звичайно ж, ви можете й поекспериментувати, додавши, до прикладу, селеру чи моркву
Рецепт квашеної капусти "Пелюстки"
Порцій: 8
Час: 40 хвилин + 10 хвилин підготовки
Спочатку необхідно приготувати маринад. Для цього змішайте у воді сіль, цукор та спеції, після чого у самому кінці влийте оцет. Поставте суміш на вогонь, доведіть до кипіння і прокип'ятіть 1 – 2 хвилини. Зніміть маринад з вогню і залиште вистигати.
Далі почистьте буряк. Помийте його і наріжте невеликими брусочками або напівкільцями.
Своєю чергою, капусту звільніть від верхнього шару листя й наріжте квадратами чи брусками.
У чисті банки, які можна не стерилізувати, складіть шарами спочатку капусту, потім буряк та очищений і розрізаний на 2 – 4 частинки часник. Повторюйте так до самого верху.
Залийте вміст банок маринадом і поставте в прохолодне місце.
Пробувати капусту "Пелюстку" можна вже через 2 – 3 дні, але краще зачекати тиждень для повного розкриття смаку.
Оселедець - один з найулюбленіших продуктів на столі українців. Його додають до салатів, подають із цибулею, картоплею чи просто як закуску. Але не кожен такий продукт у магазині є безпечним. Який оселедець краще оминати та як вибрати гарний - читайте ...
Цукровий діабет належить до групи цивілізаційних хвороб. Вони тісно пов’язані з розвитком людства, способом життя та харчуванням. Кількість людей, які страждають на діабет, постійно зростає, передають Патріоти України. За прогнозами, до 2050 року ця хв...