
Рецепт коржів з картоплі - паличка-виручалочка! Він дуже бюджетний та виручить у багатьох ситуаціях! Виходить смачно, багато, ситно та економно. Приготуйте чудовий коржик з картоплі, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Картопляне тісто:
Для початку необхідно зварити картоплю — близько 500 г. Наливайте води рівно стільки, щоб покрити картоплю. Відварену картоплю перетворіть на пюре. Залийте відваром, що залишився, інформує Ukr.Media.
Додайте сіль, дріжджі, олію, перемішайте. Всипте борошно, ложкою замісіть рідке тісто.
Випікання коржика:
Форму змастіть невеликою кількістю олії. Перелийте рідке картопляне тісто, розрівняйте ложкою.
Присипте зверху сиром. Цей крок необов'язковий, але додає вершковий смак готового коржика.
Перед тим як відправити в духовку, дайте коржу постояти близько 20 хвилин, щоб дріжджі активувалися. Випікайте при 200 градусах протягом 25-30 хвилин.
Готовий коржик дуже апетитний і ситний! Приємний смак та невелика вартість роблять цю випічку незамінною для різних життєвих ситуацій. Спробуйте хоча б раз приготувати!
Статус "найважливішого прийому їжі" сніданок отримав у 1960-х, коли американська дієтологиня Адель Девіс сформулювала відоме правило: “снідай як король, обідай як принц, вечеряй як жебрак”. Попри те, що сьогодні 15% дорослих регулярно пропускають перши...
Зі зростанням кількості різних електроприладів у наших оселях ми починаємо відчувати дефіцит розеток. І в такому разі на допомогу приходять подовжувачі. Вони дають змогу зручніше розташовувати різні пристрої, але при цьому становлять і певну небезпеку,...