Рецепт коржів з картоплі - паличка-виручалочка! Він дуже бюджетний та виручить у багатьох ситуаціях! Виходить смачно, багато, ситно та економно. Приготуйте чудовий коржик з картоплі, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Картопляне тісто:
Для початку необхідно зварити картоплю — близько 500 г. Наливайте води рівно стільки, щоб покрити картоплю. Відварену картоплю перетворіть на пюре. Залийте відваром, що залишився, інформує Ukr.Media.
Додайте сіль, дріжджі, олію, перемішайте. Всипте борошно, ложкою замісіть рідке тісто.
Випікання коржика:
Форму змастіть невеликою кількістю олії. Перелийте рідке картопляне тісто, розрівняйте ложкою.
Присипте зверху сиром. Цей крок необов'язковий, але додає вершковий смак готового коржика.
Перед тим як відправити в духовку, дайте коржу постояти близько 20 хвилин, щоб дріжджі активувалися. Випікайте при 200 градусах протягом 25-30 хвилин.
Готовий коржик дуже апетитний і ситний! Приємний смак та невелика вартість роблять цю випічку незамінною для різних життєвих ситуацій. Спробуйте хоча б раз приготувати!
Якщо ви розглядаєте можливість дотримання раціону з низьким вмістом вуглеводів, врахуйте, що не всі вуглеводні продукти шкодять здоров'ю та провокують набір зайвої ваги. Ба більше, вони можуть підтримувати метаболізм і знижувати ризик серцево-судинних ...
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...