Блищатиме, як новий: ТОП-5 способів, як відмити наліт від чаю в термосі

Як би ретельно ви не намагалися мити термос щоразу після використання, з часом всередині все одно з’являється наліт від кави або міцно завареного чаю. Позбутися від нього проблемно через конструкцію виробу - термос глибокий і має вузьку шийку, передають Патріоти України.

Тому помити його рукою всередині нереально, а намотувати ганчірку на ложку чи ніж або використовувати інші альтернативні методи – не дуже ефективно. При цьому просте споліскування з миючим засобом не допоможе нормально відмити наліт від чаю в термосі. Серед способів, як прибрати наліт від чаю у термосі, одними з найбільш ефективних є наступні.

Свіжі лимони

Від лимонів потрібні свіжий сік та дрібно покришена шкірка. І перше, і друге кидаємо всередину термоса, заливаємо кип’ятком і залишаємо на кілька годин.

Лимонна кислота

Засипати у колбу кілька столових ложок лимонної кислоти, залити кип’ятком, закрити кришкою і залишити на 10 годин, час від часу збовтуючи.

Гірчичний порошок

Потрібно насипати у тару кілька столових ложок такого порошку, залити гарячою водою і залишити на ніч. Для цього не обов’язково брати порошок – можна використати також просто гірчицю.

Оцет

Потрібно взяти оцет у кількості четвертини об’єму термоса, розвести його водою у кількості трьох четвертих об’єму термоса, і заповнити його цим розчином по вінця. Потім міцно закрутити кришкою і залишити на кілька годин.

Сода й оцет

Потрібно змішати їх у рівних кількостях і залити усе кип’ятком. Залишити на 10 годин. При цьому потрібно періодично помішувати вміст колби.

Джерело: Главред

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...