Господарка з Вінниччини Раїса Поймало, яка раніше поділилася секретом вирощування та розмноження лілій, не викидає лушпиння цибулі у сміття. Навпаки, старанно збирає та сушить. Бо це справжня знахідка для городніх потреб, передають Патріоти України.
Для його приготування взяти літр цибулиння і залити його 8 літрами окропу. Закрити настій кришкою і залишити на добу. Потім його процідити і розвести водою у пропорції 1:5. Такий настій здатен поповнити дефіцит поживних речовин, про який свідчить поява перших жовтих листків на рослині".
Повторювати через кожних два тижні. Лушпиння, яке залишилося після проціджування відвару, жінка радить використовувати як мульчу.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...