
Господарка з Вінниччини Раїса Поймало, яка раніше поділилася секретом вирощування та розмноження лілій, не викидає лушпиння цибулі у сміття. Навпаки, старанно збирає та сушить. Бо це справжня знахідка для городніх потреб, передають Патріоти України.
Для його приготування взяти літр цибулиння і залити його 8 літрами окропу. Закрити настій кришкою і залишити на добу. Потім його процідити і розвести водою у пропорції 1:5. Такий настій здатен поповнити дефіцит поживних речовин, про який свідчить поява перших жовтих листків на рослині".
Повторювати через кожних два тижні. Лушпиння, яке залишилося після проціджування відвару, жінка радить використовувати як мульчу.
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Хочете трохи розважитися і одночасно дізнатися щось про себе? Цей психологічний тест у TikTok допоможе зрозуміти, яке враження ви справляєте на інших. Усього потрібно обрати один символ, який найбільше привертає вашу увагу, передають Патріоти України. ...