Тонке та звичайне тісто, може стати оригінальним, апетитним та смачним обідом або вечерею. А якщо ще додати ситну, м’ясну начинку, взагалі виходить чудово, передають Патріоти України.
Для приготування начинки необхідно:
Борошно просіюємо та змішуємо із сіллю, вливаємо воду, вимішуємо тісто. Вливаємо олію і вимішуємо не липке, м’яке тісто. Накриваємо та залишаємо на 10 хвилин.
Розпарюємо гречану крупу протягом 20 хвилин у кип’ятку. Цибулю дрібно ріжемо і змішуємо з фаршем та зеленню, сіллю, перцем та різними спеціями.
Змішуємо фарш із гречкою, додаємо спеції за смаком і вимішуємо до однорідності. Розкочуємо тонкий пласт тіста і змащуємо олією. Розтягуємо пласт руками, щоб він став ще тоншим. Ріжемо квадратами по 15 см. Викладаємо на кожний начинку і згортаємо трубочками, загортаючи всередину краї.
Обсмажуємо цибулю та моркву до напівготовності, додаємо томатну пасту та порізаний помідор за бажанням, солимо і тушкуємо пару хвилин.
Зверху викладаємо трубочки, кожен шар змащуємо олією, щоб вони не злипалися. Заливаємо кип’ятком до половини пиріжків, тушкуємо 35 хвилин під кришкою на невеликому вогні.
Подаємо соковиту та ароматну страву зі сметаною, присипавши ще зеленню. Якщо полюбляєте, можна посипати тертим сиром.
М’ясо є дорогим продуктом, який, на жаль, дуже легко зіпсувати неправильним приготуванням або зберіганням. У результаті м’ясо може повністю втратити свої унікальні смакові якості, а то й зовсім пропасти, передають Патріоти України. 1.Заморожувати цілі...
Печінка відповідає за багато процесів в організмі: від виробництва білків, холестерину та жовчі до зберігання вітамінів, мінералів і запасів енергії у вигляді глікогену. Вона також розщеплює токсини, такі як алкоголь, ліки та природні побічні продукти ...