Тонке та звичайне тісто, може стати оригінальним, апетитним та смачним обідом або вечерею. А якщо ще додати ситну, м’ясну начинку, взагалі виходить чудово, передають Патріоти України.
Для приготування начинки необхідно:
Борошно просіюємо та змішуємо із сіллю, вливаємо воду, вимішуємо тісто. Вливаємо олію і вимішуємо не липке, м’яке тісто. Накриваємо та залишаємо на 10 хвилин.
Розпарюємо гречану крупу протягом 20 хвилин у кип’ятку. Цибулю дрібно ріжемо і змішуємо з фаршем та зеленню, сіллю, перцем та різними спеціями.
Змішуємо фарш із гречкою, додаємо спеції за смаком і вимішуємо до однорідності. Розкочуємо тонкий пласт тіста і змащуємо олією. Розтягуємо пласт руками, щоб він став ще тоншим. Ріжемо квадратами по 15 см. Викладаємо на кожний начинку і згортаємо трубочками, загортаючи всередину краї.
Обсмажуємо цибулю та моркву до напівготовності, додаємо томатну пасту та порізаний помідор за бажанням, солимо і тушкуємо пару хвилин.
Зверху викладаємо трубочки, кожен шар змащуємо олією, щоб вони не злипалися. Заливаємо кип’ятком до половини пиріжків, тушкуємо 35 хвилин під кришкою на невеликому вогні.
Подаємо соковиту та ароматну страву зі сметаною, присипавши ще зеленню. Якщо полюбляєте, можна посипати тертим сиром.
Звичка чистити ківі перед вживанням може відійти у минуле. У Голлівуді та соцмережах активно обговорюють новий тренд: їсти ківі разом зі шкіркою, передають Патріоти України. Популярності йому додала акторка Дженна Ортега, зірка серіалу «Венздей», яка п...
Оцет - продукт, який є майже на кожній кухні, але його можливості виходять далеко за межі кулінарії. Багато господинь уже давно використовують його для прибирання: він змиває жир, видаляє накип і цвіль, пом’якшує тканини під час прання та навіть відляк...