Тонке та звичайне тісто, може стати оригінальним, апетитним та смачним обідом або вечерею. А якщо ще додати ситну, м’ясну начинку, взагалі виходить чудово, передають Патріоти України.
Для приготування начинки необхідно:
Борошно просіюємо та змішуємо із сіллю, вливаємо воду, вимішуємо тісто. Вливаємо олію і вимішуємо не липке, м’яке тісто. Накриваємо та залишаємо на 10 хвилин.
Розпарюємо гречану крупу протягом 20 хвилин у кип’ятку. Цибулю дрібно ріжемо і змішуємо з фаршем та зеленню, сіллю, перцем та різними спеціями.
Змішуємо фарш із гречкою, додаємо спеції за смаком і вимішуємо до однорідності. Розкочуємо тонкий пласт тіста і змащуємо олією. Розтягуємо пласт руками, щоб він став ще тоншим. Ріжемо квадратами по 15 см. Викладаємо на кожний начинку і згортаємо трубочками, загортаючи всередину краї.
Обсмажуємо цибулю та моркву до напівготовності, додаємо томатну пасту та порізаний помідор за бажанням, солимо і тушкуємо пару хвилин.
Зверху викладаємо трубочки, кожен шар змащуємо олією, щоб вони не злипалися. Заливаємо кип’ятком до половини пиріжків, тушкуємо 35 хвилин під кришкою на невеликому вогні.
Подаємо соковиту та ароматну страву зі сметаною, присипавши ще зеленню. Якщо полюбляєте, можна посипати тертим сиром.
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...