Якщо вам хочеться спробувати щось незвичайне, то вам слід звернути увагу на цю страву, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти для бульйону:
- морква – 1 шт;
- цибуля – 1 шт;
- яловичина на кістки;
- лавровий лист;
- перець горошком, сіль – до смаку.
Інгредієнти для борщу:
- буряк – 3 шт;
- груші – 4 шт;
- капуста – 0,5 качана;
- картопля – 3 шт;
- лимон – 0,5 шт;
- чорнослив;
- помідори в с/с – за смаком;
- сіль перець
Приготування:
- Зваріть яловичий бульйон. Дістаньте м'ясо і поріжте дрібно.
- У невеликій ємності замочіть чорнослив.
- Очистіть грушу від шкірки, залишивши гілочку. Потім опустіть її у бульйон.
- Через пару хвилин додайте дрібно нашатковану капусту і варіть на повільному вогні.
- На великій тертці натріть буряки, дрібно наріжте цибулю.
- Викладіть цибулю і буряки на сковороду з олією, додайте помідори, посоліть, поперчіть і тушкуйте до м'якості.
- Картоплю очистіть від шкірки, потім наріжте кубиком і покладіть у борщ.
- Додати чорнослив, засмажку з буряка.
- Через кілька хвилин дістаньте груші та варіть борщ до готовності.
- Наприкінці додайте порізане м'ясо і видавіть сік лимона.
Борщ із грушею та чорносливом готовий! Смачного!
Супи є важливою частиною раціону харчування, їх особливо приємно вживати прохолодним весняним днем. Однак навіть досвідчені господині часто готують перші страви неправильно, що суттєво псує їхній смак, передають Патріоти України. 1.Неправильний вибір п...
Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...