
Якщо вам хочеться спробувати щось незвичайне, то вам слід звернути увагу на цю страву, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти для бульйону:
- морква – 1 шт;
- цибуля – 1 шт;
- яловичина на кістки;
- лавровий лист;
- перець горошком, сіль – до смаку.
Інгредієнти для борщу:
- буряк – 3 шт;
- груші – 4 шт;
- капуста – 0,5 качана;
- картопля – 3 шт;
- лимон – 0,5 шт;
- чорнослив;
- помідори в с/с – за смаком;
- сіль перець
Приготування:
- Зваріть яловичий бульйон. Дістаньте м'ясо і поріжте дрібно.
- У невеликій ємності замочіть чорнослив.
- Очистіть грушу від шкірки, залишивши гілочку. Потім опустіть її у бульйон.
- Через пару хвилин додайте дрібно нашатковану капусту і варіть на повільному вогні.
- На великій тертці натріть буряки, дрібно наріжте цибулю.
- Викладіть цибулю і буряки на сковороду з олією, додайте помідори, посоліть, поперчіть і тушкуйте до м'якості.
- Картоплю очистіть від шкірки, потім наріжте кубиком і покладіть у борщ.
- Додати чорнослив, засмажку з буряка.
- Через кілька хвилин дістаньте груші та варіть борщ до готовності.
- Наприкінці додайте порізане м'ясо і видавіть сік лимона.
Борщ із грушею та чорносливом готовий! Смачного!
При високому рівні холестерину необхідно ввести певні зміни у своєму звичному способі життя. Зокрема, варто зосередитись на регулярних фізичних навантаженнях, здорових напоях та правильному харчуванні, яке може допомогти знизити холестерин, передають П...
Православна церква України 21 травня за новим стилем (3 червня за старим) вшановує рівноапостольного царя Костянтина Великого та його матір царицю Олену. За юліанським календарем сьогодні вшановують апостола Іоанна Богослова, автора одного з Євангелій...