Сметана і борщ наче створені один для одного. Але професійні кулінари стверджують, що смак борщу можна зробити ще кращим за допомогою однієї простої хистості, передають Патріоти України.
Завдяки сметані борщ стає значно апетитнішим та поживнішим, але, виявляється, практично всі ми додаємо її не правильно. Кулінари рекомендують спробувати одну хитрість, щоб зробити смак борщу ще насиченішим та смачнішим.
Зазвичай, спочатку в тарілку наливають запашний борщ, а вже тоді кладуть в рідину столову ложку холодної сметани і розмішують до однорідності. Однак варто звернути увагу на один цікавий лайфгак.
Перед тим, як розливати борщ по тарілкам, викладіть кілька ложок сметани на сковорідку та прогрійте її на середньому вогні протягом кількох хвилин. Щоб аромат був ще приємнішим, можна додати кілька зубчиків подрібненого часнику. Так ви отримаєте дійсно смачне заправлення, з яким борщ заграє новими барвами.
Деякі кулінари також рекомендують додавати до борщу шматочок вершкового масла для покращення смаку. Завдяки таким кулінарним секретам улюблена страва стане дійсно смачнішою.
Борщ зі смаженою на сковороді сметаною виходить м'якшим на смак, зникає кислинка від свіжих помідорів чи соусу. Зверніть увагу, що смажити сметану потрібно на чистій поверхні без додавання олії. Вибирайте жирний продукт і виливайте готове заправлення в борщ за 10 хвилин до його готовності.
Замість сметани можна підсмажити жирні вершки, але інші молочні продукти для такої страви не підходять. Додатково до борщу можна подрібнити свіжу зелень, яка додає особливих акцентів страві.
Цей яблучний пиріг - справжнє втілення осіннього затишку. Він готується всього за годину, але здатен підкорити серце кожного, хто його скуштує. Аромат кориці, ніжна текстура тіста та соковиті яблука створюють десерт, який стане зіркою вашого столу, пер...
Якщо ви часто перебуваєте на сонці, вас може хвилювати ризик розвитку меланоми - небезпечного раку шкіри. Але нове дослідження показує, що існує спосіб знизити цей ризик, який виходить за межі сонцезахисного крему, передають Патріоти України. У дослідж...