Мало хто знає, але є цікавий спосіб, як зробити і так смачну страву ще смачнішою. Він доволі простий і полягає у своєчасному додаванні в каструлю з борщем одного доволі несподіваного інгредієнту. Про нього розповіли на порталі ProstoWay, передають Патріоти України.
Цей інгредієнт значно покращує смак борщу. Він настільки простий, що не віриться. Достатньо буде всього однієї ложки масла.
Молочний компонент робить смак страви більш насиченим, а ще покращує консистенцію, впливає на неї позитивним чином. Вона стає одноріднішою.
Масло заввиграшки об’єднує смаки різних компонентів. На стандартну каструлю цілком буде достатньо невеликого кубика масла. Покладіть його за 5 хвилин до завершення приготування, а, коли борщ буде готовий — накрийте його кришкою і залишіть ще хоча б на 15-20 хвилин.
Хочете перевірити свою уважність і дізнатися, наскільки вправно працює ваше око? Цей візуальний тест стане справжнім викликом! Придивіться уважно до зображення з листям і знайдіть той, що відрізняється від інших. Але не гайте часу - у вас є лише 10 сек...
2 серпня за новим церковним календарем (15 серпня за старим) - перенесення в столицю Візантії з Єрусалима мощей апостола від сімдесяти Стефана, папи Римського. У народі день прозвали Степан Сіновал. За юліанським календарем відзначають день пам'яті про...