Борщ стане вдвічі смачнішим: Ось що треба додати до страви

Мало хто знає, але є цікавий спосіб, як зробити і так смачну страву ще смачнішою. Він доволі простий і полягає у своєчасному додаванні в каструлю з борщем одного доволі несподіваного інгредієнту. Про нього розповіли на порталі ProstoWay, передають Патріоти України.

Скільки кулінарів, що готують український борщ, стільки й різних варіантів приготування нашої національної страви. І у кожного є свої "фішечки" та лайфхаки. Один із них полягає у додаванні до страви шматочка вершкового масла.

Навіщо класти масло в каструлю з борщем?

Цей інгредієнт значно покращує смак борщу. Він настільки простий, що не віриться. Достатньо буде всього однієї ложки масла.

Молочний компонент робить смак страви більш насиченим, а ще покращує консистенцію, впливає на неї позитивним чином. Вона стає одноріднішою.

Масло заввиграшки об’єднує смаки різних компонентів. На стандартну каструлю цілком буде достатньо невеликого кубика масла. Покладіть його за 5 хвилин до завершення приготування, а, коли борщ буде готовий — накрийте його кришкою і залишіть ще хоча б на 15-20 хвилин.

Розставлено крапки над "і": Чи справді гостра їжа допомагає схуднути

четвер, 27 листопад 2025, 17:45

Є вагомі докази того, що вживання гострої їжі дійсно може допомогти підтримувати здорову вагу. Однак одного лише вживання великої кількості гострого перцю буде недостатньо. Про це йдеться у новому дослідженні, пише Popular Science, передають Патріоти У...

Це може здивувати! Тиждень без соцмереж зменшує депресію і тривожність у молоді

четвер, 27 листопад 2025, 16:30

Відмова від соцмереж на 7 днів може покращити психічне здоров’я молодих людей. Про це йдеться у новому дослідженні, опублікованому в журналі JAMA Network Open, передають Патріоти України. Вчені спостерігали за 295 молодими людьми віком 18–24 років, які...