Борщ стане вдвічі смачнішим: Ось що треба додати до страви

Мало хто знає, але є цікавий спосіб, як зробити і так смачну страву ще смачнішою. Він доволі простий і полягає у своєчасному додаванні в каструлю з борщем одного доволі несподіваного інгредієнту. Про нього розповіли на порталі ProstoWay, передають Патріоти України.

Скільки кулінарів, що готують український борщ, стільки й різних варіантів приготування нашої національної страви. І у кожного є свої "фішечки" та лайфхаки. Один із них полягає у додаванні до страви шматочка вершкового масла.

Навіщо класти масло в каструлю з борщем?

Цей інгредієнт значно покращує смак борщу. Він настільки простий, що не віриться. Достатньо буде всього однієї ложки масла.

Молочний компонент робить смак страви більш насиченим, а ще покращує консистенцію, впливає на неї позитивним чином. Вона стає одноріднішою.

Масло заввиграшки об’єднує смаки різних компонентів. На стандартну каструлю цілком буде достатньо невеликого кубика масла. Покладіть його за 5 хвилин до завершення приготування, а, коли борщ буде готовий — накрийте його кришкою і залишіть ще хоча б на 15-20 хвилин.

Ви щодня вбиваєте акумулятор смартфона - і навіть не здогадуєтеся

понеділок, 13 жовтень 2025, 17:15

Акумулятор - найважливіший компонент будь-якого смартфона. Без нього навіть найновіша модель буде марною. Неправильна зарядка здатна значно скоротити термін служби батареї, а правильний догляд може продовжити її життя на місяці, а іноді й роки, передаю...

Три інгредієнти - ідеальна чистота: Як приготувати найкращий домашній засіб від плям

понеділок, 13 жовтень 2025, 15:45

Хочете швидко позбутися стійких плям на одязі, килимі або матраці? Експертка з домашнього господарства Уршула Гриневицька, відома в соцмережах як @lux.ula, поділилася простим рецептом домашнього засобу для видалення плям всього з трьох інгредієнтів. Ві...