Мало хто знає, але є цікавий спосіб, як зробити і так смачну страву ще смачнішою. Він доволі простий і полягає у своєчасному додаванні в каструлю з борщем одного доволі несподіваного інгредієнту. Про нього розповіли на порталі ProstoWay, передають Патріоти України.
Цей інгредієнт значно покращує смак борщу. Він настільки простий, що не віриться. Достатньо буде всього однієї ложки масла.
Молочний компонент робить смак страви більш насиченим, а ще покращує консистенцію, впливає на неї позитивним чином. Вона стає одноріднішою.
Масло заввиграшки об’єднує смаки різних компонентів. На стандартну каструлю цілком буде достатньо невеликого кубика масла. Покладіть його за 5 хвилин до завершення приготування, а, коли борщ буде готовий — накрийте його кришкою і залишіть ще хоча б на 15-20 хвилин.
Акумулятор - найважливіший компонент будь-якого смартфона. Без нього навіть найновіша модель буде марною. Неправильна зарядка здатна значно скоротити термін служби батареї, а правильний догляд може продовжити її життя на місяці, а іноді й роки, передаю...
Хочете швидко позбутися стійких плям на одязі, килимі або матраці? Експертка з домашнього господарства Уршула Гриневицька, відома в соцмережах як @lux.ula, поділилася простим рецептом домашнього засобу для видалення плям всього з трьох інгредієнтів. Ві...