Борщ стане вдвічі смачнішим: Ось що треба додати до страви

Мало хто знає, але є цікавий спосіб, як зробити і так смачну страву ще смачнішою. Він доволі простий і полягає у своєчасному додаванні в каструлю з борщем одного доволі несподіваного інгредієнту. Про нього розповіли на порталі ProstoWay, передають Патріоти України.

Скільки кулінарів, що готують український борщ, стільки й різних варіантів приготування нашої національної страви. І у кожного є свої "фішечки" та лайфхаки. Один із них полягає у додаванні до страви шматочка вершкового масла.

Навіщо класти масло в каструлю з борщем?

Цей інгредієнт значно покращує смак борщу. Він настільки простий, що не віриться. Достатньо буде всього однієї ложки масла.

Молочний компонент робить смак страви більш насиченим, а ще покращує консистенцію, впливає на неї позитивним чином. Вона стає одноріднішою.

Масло заввиграшки об’єднує смаки різних компонентів. На стандартну каструлю цілком буде достатньо невеликого кубика масла. Покладіть його за 5 хвилин до завершення приготування, а, коли борщ буде готовий — накрийте його кришкою і залишіть ще хоча б на 15-20 хвилин.

Побачите за 10 секунд? Тільки найуважніші зможуть знайти відмінність серед цих листків

субота, 2 серпень 2025, 7:15

Хочете перевірити свою уважність і дізнатися, наскільки вправно працює ваше око? Цей візуальний тест стане справжнім викликом! Придивіться уважно до зображення з листям і знайдіть той, що відрізняється від інших. Але не гайте часу - у вас є лише 10 сек...

Народні прикмети на 2 серпня. Що українці здавна робили аби не накликати на свою голову проблеми з грошима

субота, 2 серпень 2025, 7:10

2 серпня за новим церковним календарем (15 серпня за старим) - перенесення в столицю Візантії з Єрусалима мощей апостола від сімдесяти Стефана, папи Римського. У народі день прозвали Степан Сіновал. За юліанським календарем відзначають день пам'яті про...