Борщ зі смаженою сметаною готують далеко не всі. Більшість господинь вважають за краще класти сметану в борщ у сирому вигляді. Однак ті, хто спробував додавати смажену сметану у борщ, вже навряд чи відмовляться від такого способу приготування, передають Патріоти України.
Борщ - абсолютно карколомне блюдо у багатьох його варіаціях. Деякі господині готують його без піджарки, відразу заправляючи його сирими овочами, які мліють в окропі, створюючи неповторний смак та аромат цієї страви. Однак більшість усе ж робить до борщу цибуляну, а іноді й морквяно-бурякову піджарку. Однак є ще один інгредієнт борщу, який у смаженому вигляді зведе з розуму навіть найвибагливіших гурманів. Смажена сметана - завершальний і найпотужніший акорд у смакову палітру цієї страви.
Смажена сметана додасть борщу додатковий смаковий акцент - вершкову нотку, яка облагородить цю страву і, безумовно, поповнить ряди її прихильників.Вершковий аромат, який розноситься з-під кришки каструлі, створить благодушний настрій навіть у тих, хто потрапив за обідній стіл не в доброму гуморі. Бажання з'ясовувати стосунки пропаде, як тільки нюх вловить цей запах.
Готується він за тим самим рецептом, що й звичайний борщ. Однак перед самим кінцем готування сметану слід вилити на сковорідку і дати їй потомитися на середньому вогні 3-5 хвилин. Любителям часникових ароматів можна до цієї сметані також додати товчений часник, він віддасть їй свій аромат і заодно пропариться в киплячій сметані, що не дасть йому заграти у звареному борщі.
Загалом, варіантів багато, а результат один: свіжий ароматний український борщ зі смаженою сметаною не залишить байдужим нікого, хто прибився до вашого столу.
Якщо у вас не має алергії, кисломолочні продукти, особливо кефір та йогурт, можуть бути корисними для кишківника. А при непереносності лактози також є шанс знайти альтернативу, але краще попередньо проконсультуватися з гастроентерологом, передають Патр...
Бобові (квасоля, сочевиця, арахіс, нут, горох) багаті білками, що допомагають шкірі регенерувати і довше залишатися молодою. Про користь бобових у раціоні розповіла дієтологиня Оксана Скіталінська, передають Патріоти України. За її словами, бобові мают...