Борщ зі смаженою сметаною: Апетитний рецепт культової страви від знавців української кухні

Борщ зі смаженою сметаною готують далеко не всі. Більшість господинь вважають за краще класти сметану в борщ у сирому вигляді. Однак ті, хто спробував додавати смажену сметану у борщ, вже навряд чи відмовляться від такого способу приготування, передають Патріоти України.

Борщ - абсолютно карколомне блюдо у багатьох його варіаціях. Деякі господині готують його без піджарки, відразу заправляючи його сирими овочами, які мліють в окропі, створюючи неповторний смак та аромат цієї страви. Однак більшість усе ж робить до борщу цибуляну, а іноді й морквяно-бурякову піджарку. Однак є ще один інгредієнт борщу, який у смаженому вигляді зведе з розуму навіть найвибагливіших гурманів. Смажена сметана - завершальний і найпотужніший акорд у смакову палітру цієї страви.

Що дає борщу смажена сметана?

Смажена сметана додасть борщу додатковий смаковий акцент - вершкову нотку, яка облагородить цю страву і, безумовно, поповнить ряди її прихильників.Вершковий аромат, який розноситься з-під кришки каструлі, створить благодушний настрій навіть у тих, хто потрапив за обідній стіл не в доброму гуморі. Бажання з'ясовувати стосунки пропаде, як тільки нюх вловить цей запах.

Як приготувати борщ зі смаженою сметаною?

Готується він за тим самим рецептом, що й звичайний борщ. Однак перед самим кінцем готування сметану слід вилити на сковорідку і дати їй потомитися на середньому вогні 3-5 хвилин. Любителям часникових ароматів можна до цієї сметані також додати товчений часник, він віддасть їй свій аромат і заодно пропариться в киплячій сметані, що не дасть йому заграти у звареному борщі.

Загалом, варіантів багато, а результат один: свіжий ароматний український борщ зі смаженою сметаною не залишить байдужим нікого, хто прибився до вашого столу.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...