
Розсипчасте пісочне тісто з ароматним яблучним кремом. Досі не можна визначитися це торт або пиріг, але те, що виходить дуже смачно - поза всяких сумнівів! Він буквально тане в роті, дуже ніжний, передають Патріоти України. Щоб приготувати яблучний пиріг необхідно:
Тісто
Начинка
Приготування
Яблука очистити від шкірки та насіння, натерти на грубій тертці, додати цукор, корицю і вершкове масло. Не переживайте, якщо яблука темніють, нам це, навпаки, на руку. Яблучне пюре вийде гарного карамельного кольору. Варити на помірному вогні 20-30 хвилин до м'якості.
Для тіста збити яйця з цукром, дрібкою солі та ванільним цукром, додати сметану і м'яке вершкове масло. Борошно змішати з розпушувачем. Частинами додавати борошно, замішуючи м'яке тісто.
Тісто розділити на 2 рівні частини. Кожну розкачати на пергаменті або килимку, підсипаючи борошно при необхідності. Прямокутник повинен вийти розміром приблизно 25 см на 38-39 см. Випікати 10-12 хвилин до рум'яності в заздалегідь прогрітій до 200 градусів духовці.
Готові коржі розрізати навпіл і підрізати краї дуже акуратно зубчастим ножем. Коржі кришаться, тому робіть все ніжно і з любов'ю.
Остиглі коржі змастити злегка теплою або вже повністю охололою яблучною пастою. З обрізків зробити крихту і посипати пиріг зверху. Залишити просочуватися мінімум на 2 години, а краще на ніч. Подавати з молоком або чаєм. Дуже смачно та ароматно.
Взимку підвіконня часто здається найзручнішим місцем для кімнатних рослин завдяки сонячному світлу. Проте з настанням холодів воно стає потенційно небезпечним. Холодне повітря від скла та гарячі батареї створюють різкі перепади температур, які негативн...
Поза, яку ви займаєте під час сну, не випадкова. Це несвідомий вибір, що розкриває приховані риси вашої особистості, страхи та бажання. Виберіть одну з шести поз і дізнайтеся, що вона говорить про вас, передають Патріоти України. Як з’ясував британськи...