Розсипчасте пісочне тісто з ароматним яблучним кремом. Досі не можна визначитися це торт або пиріг, але те, що виходить дуже смачно - поза всяких сумнівів! Він буквально тане в роті, дуже ніжний, передають Патріоти України. Щоб приготувати яблучний пиріг необхідно:
Тісто
Начинка
Приготування
Яблука очистити від шкірки та насіння, натерти на грубій тертці, додати цукор, корицю і вершкове масло. Не переживайте, якщо яблука темніють, нам це, навпаки, на руку. Яблучне пюре вийде гарного карамельного кольору. Варити на помірному вогні 20-30 хвилин до м'якості.
Для тіста збити яйця з цукром, дрібкою солі та ванільним цукром, додати сметану і м'яке вершкове масло. Борошно змішати з розпушувачем. Частинами додавати борошно, замішуючи м'яке тісто.
Тісто розділити на 2 рівні частини. Кожну розкачати на пергаменті або килимку, підсипаючи борошно при необхідності. Прямокутник повинен вийти розміром приблизно 25 см на 38-39 см. Випікати 10-12 хвилин до рум'яності в заздалегідь прогрітій до 200 градусів духовці.
Готові коржі розрізати навпіл і підрізати краї дуже акуратно зубчастим ножем. Коржі кришаться, тому робіть все ніжно і з любов'ю.
Остиглі коржі змастити злегка теплою або вже повністю охололою яблучною пастою. З обрізків зробити крихту і посипати пиріг зверху. Залишити просочуватися мінімум на 2 години, а краще на ніч. Подавати з молоком або чаєм. Дуже смачно та ароматно.
Багато людей практично живуть на кофеїні, часто навіть не найпалкіші кавомани хапаються за чайник зразу після пробудження або щоб побороти занепад сил після обіду. Видання Express пише, що пити каву відразу після сну то не найкраща ідея. Рекс Ісап, ген...
Кожна людина постійно чогось хоче і прагне нових цілей. Однак не всім вдається зрозуміти, що саме нам потрібно для того, щоб відчути щастя, легкість та гармонію у собі, передають Патріоти України. Психологічний тест у картинці визначить, чого потребує ...