Британські вчені назвали симптом раку, що з’являється під час приймання їжі

Пацієнти з діагнозом рак підшлункової залози швидко насичуються під час приймання їжі. Про це повідомляє Daily Express із посиланням на благодійну організацію Pancreatic Cancer UK, зазначають Патріоти України.

Вчені з’ясували, що пацієнт із раком підшлункової залози відчуває складнощі з ковтанням через почуття швидкого насичення при прийнятті їжі. Також ознаками небезпечного захворювання названі озноб, підвищена температура і загальний стан слабкості. Експерти закликали звертати увагу на безпричинну втрату апетиту, проблеми з травленням і часте відчуття нудоти.

Наявність одного або декількох перерахованих симптомів необов’язково може говорити про рак, але в разі їхнього виявлення варто проконсультуватися з лікарем.

Зазначається, що рак підшлункової залози має найнижчий відсоток виживання через складну діагностику. Більшість ознак складно розпізнати, тому пацієнти звертаються до медиків вже при запущених стадіях.

Родина оцінить! Як приготувати смачну альтернативу сирникам з кисломолочного сиру і яблук

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:10

Якщо є яблука та кисломолочний сир, можна приготувати цілу гору всіляких десертів, починаючи з тих самих сирників. Але коли сирники неабияк набридли або чимось треба зустріти несподіваних гостей, то приготуйте шарлотку з яблуками. Ніякого клопоту, а вс...

А ви це знали? Який вид вершкового масла найкорисніши

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:50

Деякі види продукту - це просто маргарин, який видають за вершкове масло недобросовісні виробники, передають Патріоти України. Вершкове масло – це саме той продукт, який ми вживаємо щодня. Ми намащуємо його на бутерброди, додаємо до різноманітних стра...