Буде білосніжною! Ефективний спосіб відбілити постільну білизну вдома

ілосніжна постільна білизна - це мрія кожної господині. Але після купівлі з часом вона втрачає свою первісну білизну і вже не радує своєю свіжістю, передають Патріоти України.

Звичайне прання з миючими засобами може не допомогти у цій проблемі, адже лише прибере забруднення. Більше того – часте прання тільки "допомагатиме" тканині зношуватися.

Проте повернути постільній білизні вигляд нової можна навіть в домашніх умовах, застосувавши для цього лише підручні засоби.

Перед пранням білизну потрібно замочити у спеціальному розчині, для якого знадобляться:

  • вода,
  • сіль,
  • нашатирний спирт,
  • перекис водню.

Підготуйте чисте відро. Для більшої чистоти та усунення мікробів його можна вимити кальцинованою водою або протерти шкіркою від лимона.

У відро виливаємо чайник окропу і додаємо 3 столові ложки солі, 1 столову ложку нашатирного спирту і 3 столові ложки перекису водню. Після цього додаємо ще один чайник окропу.

Покладіть у цей розчин постільну білизну, якій хочете повернути білосніжний вигляд. Потрібно потримати її й такому розчині приблизно 12 годин. Після цього білизну виймаємо і перемо у пральній машині.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...