
За допомогою фритюрниці картоплю фрі можна приготувати аналогічну ресторанній. А що робити, якщо такої техніки не довелось ще придбати? Розповімо вам спосіб смаження, який допоможе отримати бажану страву, передають Патріоти України.
Вам знадобляться наступні:
Картоплю наріжте брусками завтовшки 0,5 см. Залийте її холодною водою а 1,5 години. Ретельно промийте, просушіть, щоб позбавитись зайвої вологи.
В каструлю налийте потрібну кількість олії та розігрійте. Опускайте туди картоплю, але вона має вільно плавати в олії. Смажте 5 хвилин. Готову картоплю викладайте на паперові рушники, щоб позбутись зайвого жиру. Перед подачею до столу посоліть. Фрі можна куштувати. Смак стовідсотково ресторанний. Смачного!
Різдво - час дарувати радість і тепло. Але як обрати подарунок, який справді порадує вашу близьку людину? Зірки радять підходити до цього індивідуально: кожен знак зодіаку має свої вподобання, мрії та потреби. Дізнайтеся, що піднести цього року, щоб св...
Іноді, коли проблема здається безвихідною, наш вибір може підказати правильний шлях. Цей тест пропонує подивитися на чотири кольорові картки - жовту, зелену, синю та рожеву - і помітити, яка з них привернула вашу увагу першою, передають Патріоти Україн...