
За допомогою фритюрниці картоплю фрі можна приготувати аналогічну ресторанній. А що робити, якщо такої техніки не довелось ще придбати? Розповімо вам спосіб смаження, який допоможе отримати бажану страву, передають Патріоти України.
Вам знадобляться наступні:
Картоплю наріжте брусками завтовшки 0,5 см. Залийте її холодною водою а 1,5 години. Ретельно промийте, просушіть, щоб позбавитись зайвої вологи.
В каструлю налийте потрібну кількість олії та розігрійте. Опускайте туди картоплю, але вона має вільно плавати в олії. Смажте 5 хвилин. Готову картоплю викладайте на паперові рушники, щоб позбутись зайвого жиру. Перед подачею до столу посоліть. Фрі можна куштувати. Смак стовідсотково ресторанний. Смачного!
Завдяки своєму виразному смаку, унікальній текстурі та насиченому аромату, блакитні сири викликають справжні емоції на столі. Для одних вони - кулінарна насолода, для інших - продукт, якого краще уникати. Але чи завжди їхнє споживання безпечне? І справ...
Поєднання гранатів і горіхів може помітно омолодити імунну систему всього за місяць. До такого висновку дійшли науковці, які дослідили вплив цих продуктів на організм, передають Патріоти України. За даними дослідження, гранати та горіхи стимулюють виро...