
За допомогою фритюрниці картоплю фрі можна приготувати аналогічну ресторанній. А що робити, якщо такої техніки не довелось ще придбати? Розповімо вам спосіб смаження, який допоможе отримати бажану страву, передають Патріоти України.
Вам знадобляться наступні:
Картоплю наріжте брусками завтовшки 0,5 см. Залийте її холодною водою а 1,5 години. Ретельно промийте, просушіть, щоб позбавитись зайвої вологи.
В каструлю налийте потрібну кількість олії та розігрійте. Опускайте туди картоплю, але вона має вільно плавати в олії. Смажте 5 хвилин. Готову картоплю викладайте на паперові рушники, щоб позбутись зайвого жиру. Перед подачею до столу посоліть. Фрі можна куштувати. Смак стовідсотково ресторанний. Смачного!
Хоча фрукти загалом корисні, надмірне споживання деяких із них або наявність проблем із печінкою може бути небезпечним, передають Патріоти України.
23 грудня (5 січня за старим стилем) - день пам'яті великомученика Феодула Критського і ще дев'яти мучеників із ним, які загинули за віру. За юліанським календарем - день пам'яті святих мучеників Мини, Єрмогена і Євграфа та святителя Іоасафа, єпископа ...