Домашній плавлений сир виходить дуже ніжний на смак. Готувати його легко, тож у будь-який момент ви можете його зробити. Потрібно тільки мати гарної якості молоко та кисломолочний сир, передають Патріоти України.
Для приготування сиру потрібні наступні компоненти:
Молоко налийте в каструлю та поставте грітися на вогонь. Доведіть його до кипіння. Тоді в нього покладіть кисломолочний сир. Варіть, постійно помішуючи. Має виділитися сироватка.
Відкиньте на друшляк. Залиште стікати протягом 15-20 хвилин. Мають стекти залишки сироватки. Тепер потрібно цей зварений сир з’єднати з яйцем, маслом, сметаною, сіллю. Збийте все разом.
Приготовану масу викладіть в мультиварку на режим «Молочна каша». Якщо у вас її немає, тоді можна варити масу на повільному вогні у каструлі з товстим дном. Постійно помішуйте, щоб не пригоріло. Потрібно дочекатися розплавлення інгредієнтів в однорідну масу. Додайте соду. На цьому етапі ви побачите, що маса стає пухкою та тягнеться. Прикрутіть вогонь.
Форму застеліть харчовою плівкою. Вилийте сирну масу. Дайте їй охолонути, а потім переставляйте до холодильника. Коли сир застигне, його можна буде нарізати скибками. Смачного!
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...
Гадаєш, у тебе гострий зір і ти помічаєш усе? Перевір себе! Перед тобою візуальний тест, з яким 95% людей не справляються за 10 секунд, передають Патріоти України. На зображенні — десятки яєць. Одне з них має маленьку тріщинку. У тебе лише 10 секунд, щ...