Буде дуже смачно! Домашній плавлений сир у мультиварці - швидкий та легкий у приготуванні

Домашній плавлений сир виходить дуже ніжний на смак. Готувати його легко, тож у будь-який момент ви можете його зробити. Потрібно тільки мати гарної якості молоко та кисломолочний сир, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування сиру потрібні наступні компоненти:

  • молоко — 1 л;
  • кисломолочний сир — 500 г;
  • сіль — 1 ч.л.;
  • сода — 1 ч.л.;
  • масло — 100 г;
  • сметана — 4 ст.л.;
  • яйце — 1 шт.

Як приготувати сир

Молоко налийте в каструлю та поставте грітися на вогонь. Доведіть його до кипіння. Тоді в нього покладіть кисломолочний сир. Варіть, постійно помішуючи. Має виділитися сироватка.

Відкиньте на друшляк. Залиште стікати протягом 15-20 хвилин. Мають стекти залишки сироватки. Тепер потрібно цей зварений сир з’єднати з яйцем, маслом, сметаною, сіллю. Збийте все разом.

Приготовану масу викладіть в мультиварку на режим «‎Молочна каша». Якщо у вас її немає, тоді можна варити масу на повільному вогні у каструлі з товстим дном. Постійно помішуйте, щоб не пригоріло. Потрібно дочекатися розплавлення інгредієнтів в однорідну масу. Додайте соду. На цьому етапі ви побачите, що маса стає пухкою та тягнеться. Прикрутіть вогонь.

Форму застеліть харчовою плівкою. Вилийте сирну масу. Дайте їй охолонути, а потім переставляйте до холодильника. Коли сир застигне, його можна буде нарізати скибками. Смачного!

Ефект вразить! Цей фрукт спалює зайвий жир на тілі краще, ніж будь-які тренування чи дієти

неділя, 6 жовтень 2024, 22:10

Дієтологи рекомендують їсти фрукти щодня і не вірити тим, хто говорить, що від них поправляються. Яблука – це фрукт номер один для схуднення, і ось чому, передають Патріоти України. Одне велике яблуко містить достатньо розчинної та нерозчинної кліткови...

Всього чотири правила! 54-річна жінка схудла на 70 кг за рік - і розкрила секрет

неділя, 6 жовтень 2024, 19:05

Як позбавитися зайвої ваги та схуднути, розказала жінка, з якої все життя знущалися через її зайві кілограми. Як британка втратила 70 кілограмів, передають Патріоти Україн з посиланням на Yahoo.life. 54-річна Дженніфер з Англії важила 180 кілограмів та...