Картопля є одним з основних інгредієнтів під час приготування вінегрету, олів'є чи будь-якого іншого салату. Картоплю нарізають невеличкими кубиками і додають до страв, передають Патріоти України.
Саме під час нарізання може виникнути невеличка проблема – картопля розвалюється. У такому випадку страва виходить неестетичною і її вже не хочеться споживати.
Багато господинь навіть не задумувалися над тим, що буде, якщо при варінні картоплі додати оцет. А буде ось, що: ваша картопля ніколи не розвариться і завжди триматиме свою форму. Справа в тому, що, завдяки оцту, картопля покривається тонесенькою скориночкою, яка тримає форму картоплі навіть після її нарізки.
Варити картоплю, щоб вона не розварилася дуже просто, адже тепер ми знаємо про секретний інгредієнт. Для цього потрібно закип'ятити 2 літри води та додати до неї 1-2 столові ложки 9-ти відсоткового оцту. Після цього кидаємо до каструлі нашу картоплю в мундирах та варимо до готовності. Ви будете здивовані чудодійним ефектом оцту, адже у результаті картопелька буде твердою та ціленькою.
Якщо з якихось причин ви не хочете додавати оцет в картоплю, тоді ми маємо для вас ще два альтернативні інгредієнти. Перший інгредієнт – це лиманна кислота. Всього 1 чайна ложка зробить з картоплею те ж саме, що й оцет.
А якщо вдома раптом не знайшлося лимонної кислоти, то можете додати до картоплі 2 скибочки лимона. Результат буде просто неймовірним!
Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...
Ваші звички багато можуть розповісти про ваш характер. Цей цікавий тест розповість, наскільки ви імпульсивні, вперті, безтурботні чи артистичні, передають Патріоти України. Деталі. 1. Якщо ви видавлюєте пасту зверху, біля самого ковпачка, це означає, щ...