
Курячі крильця можна запікати, тушкувати, готувати на мангалі, варити з них супи та бульйон. А щоб вони були хрумкими після запікання, кулінари радять просто додати мед, передають Патріоти України.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом смачних і дуже соковитих курячих крилець, які готуються з медом.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. У форму для запікання викладіть крильця.
2. Додайте туди мед, гірчицю, олію, паприку, сіль та суміш трав.
3. Потім перемішайте та накрийте форму фольгою або кришкою. Запікайте 1 годину при 170 С.
За 10 хвилин до готовності фольгу можна зняти, щоб підрум'янити крильця!
Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...
Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...