Буде дуже смачно! Як правильно готувати курячі крильця, щоб вони були соковитими всередині та хрусткими зовні

Курячі крильця можна запікати, тушкувати, готувати на мангалі, варити з них супи та бульйон. А щоб вони були хрумкими після запікання, кулінари радять просто додати мед, передають Патріоти України.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом смачних і дуже соковитих курячих крилець, які готуються з медом.

Інгредієнти:

  • крильця – 1 кг
  • мед – 1 ст. л.
  • гірчиця – 1 ст. л.
  • паприка – 1 ст. л.
  • олія – 2 ст. л.
  • сванська сіль – за смаком
  • суміш трав "Прованська" – 2 ч. л.

Спосіб приготування:

1. У форму для запікання викладіть крильця.

2. Додайте туди мед, гірчицю, олію, паприку, сіль та суміш трав.

3. Потім перемішайте та накрийте форму фольгою або кришкою. Запікайте 1 годину при 170 С.

За 10 хвилин до готовності фольгу можна зняти, щоб підрум'янити крильця!

Це справді працює! Як врятуватися від набряків ніг влітку - дієві поради

субота, 7 червень 2025, 9:59

Набряки ніг влітку — часта проблема, особливо у спеку, коли судини розширюються, а рідина затримується в тканинах. Ось дієві поради, як полегшити або запобігти цьому, передають Патріоти України. Норма: 1,5–2 л чистої води на день (без врахування чаю, к...

Є вагомі причини! Які продукти варто виключити з раціону влітку

субота, 7 червень 2025, 9:32

Ось перелік груп і конкретних продуктів, від яких варто утриматися або звести до мінімуму влітку, а також пояснення, чому це корисно, передають Патріоти України. Підсумовуючи, у спекотну пору варто виключити або суттєво обмежити:. Натомість обирайте ле...