Курячі крильця можна запікати, тушкувати, готувати на мангалі, варити з них супи та бульйон. А щоб вони були хрумкими після запікання, кулінари радять просто додати мед, передають Патріоти України.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом смачних і дуже соковитих курячих крилець, які готуються з медом.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. У форму для запікання викладіть крильця.
2. Додайте туди мед, гірчицю, олію, паприку, сіль та суміш трав.
3. Потім перемішайте та накрийте форму фольгою або кришкою. Запікайте 1 годину при 170 С.
За 10 хвилин до готовності фольгу можна зняти, щоб підрум'янити крильця!
Пропонуємо вам швидкий тест: все залежить від того, як ви спите. Оберіть на світлині позу, в якій ви спите найчастіше, і ви дізнаєтесь усю правду про себе, передають Патріоти України. Деталі. Ви - закрита людина, але дуже сильна. Ви не любите гаміру ...
Чи задумувалися ви про те, що руки можуть багато розповісти про ваш характер? Пропонуємо неймовірно цікавий тест. Вам достатньо просто поглянути на руки, щоби зрозуміти, яка перед вами людина, передають Патріоти України. Деталі. Що це означає? Людина з...