Курячі крильця можна запікати, тушкувати, готувати на мангалі, варити з них супи та бульйон. А щоб вони були хрумкими після запікання, кулінари радять просто додати мед, передають Патріоти України.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом смачних і дуже соковитих курячих крилець, які готуються з медом.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. У форму для запікання викладіть крильця.
2. Додайте туди мед, гірчицю, олію, паприку, сіль та суміш трав.
3. Потім перемішайте та накрийте форму фольгою або кришкою. Запікайте 1 годину при 170 С.
За 10 хвилин до готовності фольгу можна зняти, щоб підрум'янити крильця!
Соду ми часто додаємо до тіста під час приготування випічки. Найчастіше її додають для того, щоб випічка піднялася, передають Патріоти України. Але сода сама по собі не може гарантувати результату. Для того, щоб відбулася потрібна хімічна реакція, її в...
Християни східного обряду 24 лютого за новим стилем відзначає здобуття голови Іоанна Предтечі. В Іванів день на українців чекали перших ознак весни. У лісах вже з'являлися перші підсніжники та проліски. Починали прилітати та будувати гнізда перелітні п...