Буде дуже смачно! Як правильно готувати курячі крильця, щоб вони були соковитими всередині та хрусткими зовні

Курячі крильця можна запікати, тушкувати, готувати на мангалі, варити з них супи та бульйон. А щоб вони були хрумкими після запікання, кулінари радять просто додати мед, передають Патріоти України.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом смачних і дуже соковитих курячих крилець, які готуються з медом.

Інгредієнти:

  • крильця – 1 кг
  • мед – 1 ст. л.
  • гірчиця – 1 ст. л.
  • паприка – 1 ст. л.
  • олія – 2 ст. л.
  • сванська сіль – за смаком
  • суміш трав "Прованська" – 2 ч. л.

Спосіб приготування:

1. У форму для запікання викладіть крильця.

2. Додайте туди мед, гірчицю, олію, паприку, сіль та суміш трав.

3. Потім перемішайте та накрийте форму фольгою або кришкою. Запікайте 1 годину при 170 С.

За 10 хвилин до готовності фольгу можна зняти, щоб підрум'янити крильця!

Доступні всім! Названо продукти, які зберігають молодість тіла

неділя, 19 січень 2025, 19:09

Бобові (квасоля, сочевиця, арахіс, нут, горох) багаті білками, що допомагають шкірі регенерувати і довше залишатися молодою. Про користь бобових у раціоні розповіла дієтологиня Оксана Скіталінська, передають Патріоти України. За її словами, бобові мают...

А ви це знали? Чому варто вивертати одяг перед пранням в машинці

неділя, 19 січень 2025, 17:38

Якщо вивертати одяг перед пранням, це збереже довше життя улюбленому вбранню, передають Патріоти України. Чи потрібно вивертати речі навиворіт перед пранням у пральній машинці? Хтось це робить, хтось - не вважає необхідним. Втім, експерти радять не пол...