Курячі крильця можна запікати, тушкувати, готувати на мангалі, варити з них супи та бульйон. А щоб вони були хрумкими після запікання, кулінари радять просто додати мед, передають Патріоти України.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом смачних і дуже соковитих курячих крилець, які готуються з медом.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. У форму для запікання викладіть крильця.
2. Додайте туди мед, гірчицю, олію, паприку, сіль та суміш трав.
3. Потім перемішайте та накрийте форму фольгою або кришкою. Запікайте 1 годину при 170 С.
За 10 хвилин до готовності фольгу можна зняти, щоб підрум'янити крильця!
Бобові (квасоля, сочевиця, арахіс, нут, горох) багаті білками, що допомагають шкірі регенерувати і довше залишатися молодою. Про користь бобових у раціоні розповіла дієтологиня Оксана Скіталінська, передають Патріоти України. За її словами, бобові мают...
Якщо вивертати одяг перед пранням, це збереже довше життя улюбленому вбранню, передають Патріоти України. Чи потрібно вивертати речі навиворіт перед пранням у пральній машинці? Хтось це робить, хтось - не вважає необхідним. Втім, експерти радять не пол...