Буде дуже смачно! Як правильно готувати курячі крильця, щоб вони були соковитими всередині та хрусткими зовні

Курячі крильця можна запікати, тушкувати, готувати на мангалі, варити з них супи та бульйон. А щоб вони були хрумкими після запікання, кулінари радять просто додати мед, передають Патріоти України.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом смачних і дуже соковитих курячих крилець, які готуються з медом.

Інгредієнти:

  • крильця – 1 кг
  • мед – 1 ст. л.
  • гірчиця – 1 ст. л.
  • паприка – 1 ст. л.
  • олія – 2 ст. л.
  • сванська сіль – за смаком
  • суміш трав "Прованська" – 2 ч. л.

Спосіб приготування:

1. У форму для запікання викладіть крильця.

2. Додайте туди мед, гірчицю, олію, паприку, сіль та суміш трав.

3. Потім перемішайте та накрийте форму фольгою або кришкою. Запікайте 1 годину при 170 С.

За 10 хвилин до готовності фольгу можна зняти, щоб підрум'янити крильця!

Снідати чи ні: Лікарі пояснили, що насправді відбувається з вашим організмом після ранкового прийому їжі

неділя, 23 листопад 2025, 19:10

Статус "найважливішого прийому їжі" сніданок отримав у 1960-х, коли американська дієтологиня Адель Девіс сформулювала відоме правило: “снідай як король, обідай як принц, вечеряй як жебрак”. Попри те, що сьогодні 15% дорослих регулярно пропускають перши...

А ви це знали? Які кухонні прилади не можна підключати до подовжувача - є загроза пожежі

неділя, 23 листопад 2025, 17:45

Зі зростанням кількості різних електроприладів у наших оселях ми починаємо відчувати дефіцит розеток. І в такому разі на допомогу приходять подовжувачі. Вони дають змогу зручніше розташовувати різні пристрої, але при цьому становлять і певну небезпеку,...