Запечена картопля - фаворит меню. Вона доповнює будь-яку трапезу. При запіканні коренеплід зберігає практично всі свої цінні властивості. Тому ароматну та смачну страву можна вважати елементом правильного харчування, передають Патріоти України.
На перший погляд запекти картоплю легко, але не завжди вона вдається із хрумкою скоринкою та смачною серединою. Іноді — сира чи пересушена, бувають невдало чи в недостатній кількості підібрані спеції. Пропонуємо ознайомитись із ключовими моментами приготування.
Секрет простий. І він дійсно працює. Перед запіканням картоплю потрібно відварити. При подальшому приготуванні вона ідеально пропечеться всередині. Смак готової картоплі буде насиченим та приємним.
Неможливо приготувати смачну картоплю без прянощів. Можна використовувати готові варіанти спецій чи підбирати окремі за смаком. В будь-якому випадку потрібно переконатись у правильному виборі. Найкраще для страв з картоплі підходять наступні: карі, майоран, кмин, розмарин, паприка та часник.
На деко покладіть пергамент. Викладіть картоплю таким чином, щоб скибки не доторкались одна до одної. Для отримання хрумкої та золотистої скоринки готувати треба при температурі 200 градусів.
Вода з лимоном часто згадується як один із засобів для схуднення, але важливо розуміти, що сама по собі вода з лимоном не є чудодійним засобом для зниження ваги. Однак вона може сприяти процесу схуднення, якщо використовується як частина здорового спос...
Відмова від білого хліба і перехід на чорний (цільнозерновий) хліб може мати кілька корисних ефектів для організму, оскільки чорний хліб містить більше корисних нутрієнтів і клітковини. Ось кілька можливих змін, передають Патріоти України. Загалом, пер...