Чізкейк вийде ніжним та ароматним, якщо готувати його без борошна та тіста. Водночас він легкий в приготуванні, адже достатньо всі інгредієнти змішати і запекти.
Хтось назве десерт просто запіканкою, але ніжність молочного смаку нагадує саме чізкейк.
Візьміть глибоку миску, в яку викладіть 500 г кисломолочного сиру, що має жирність 5%, 3 яйця, 100 г сметани 15-21%, 70 г крохмалю, 100 г меду та дрібку ванільки.
Збийте блендером до однорідної маси, щоб вона була повітряною та без крупинок.
Форму змістіть вершковим масло, присипте трішки манкою та викладіть сирну масу.
⠀
Випікайте при температурі 180 градусах, на середньому рівні 40-45 хвилин.
Оселедець - один з найулюбленіших продуктів на столі українців. Його додають до салатів, подають із цибулею, картоплею чи просто як закуску. Але не кожен такий продукт у магазині є безпечним. Який оселедець краще оминати та як вибрати гарний - читайте ...
Цукровий діабет належить до групи цивілізаційних хвороб. Вони тісно пов’язані з розвитком людства, способом життя та харчуванням. Кількість людей, які страждають на діабет, постійно зростає, передають Патріоти України. За прогнозами, до 2050 року ця хв...