Буде дуже смачно! Як приготувати соковиті котлети без використання сала

Смачні котлети з риби приготувати дома дуже легко, передають Патріоти України.

Це дієтична страва, яка прекрасно підходить на вечерю з будь-яким салатом та гарніром. Готують котлети з філе морської або річкової риби. Кожна з них має свій смак, тому кожен раз страва виходить різна. Спробуйте рибні котлети з тріски, коропа, мойви, хека, лосося, щуки і ін.

Чому краще робити фарш без сала

Риба є досить специфічним продуктом для готування котлет. Вона може бути суховатою, але з оригінальним смаком та ароматом. Для додаткової вологи у фарш вводять цибулю. При недостатньому ефекті використовують сало. Воно має сильний аромат при готуванні, тому при смаженні перебиває рибну складову. З цієї точки зору краще обходитись без сала.

Як зробити фарш соковитим

Можна використати кулінарний лайфхак, яким користуються господині при смаженні м’ясних котлет. Вони додають вершкове масло. Його перевага у нейтральному смаку, який не забирає на себе роль головного компонента.

Перед смаженням покладіть в котлету шматочок масла та сформуйте її. Під час готування воно розтопиться, просочить фарш та зробить його смачним та соковитим. Повірте, ваші рибні котлети будуть найкращі!

Чи актуально купувати золото у 2024? Огляд трендових прикрас

понеділок, 6 травень 2024, 16:00

Людство вже давно не живе в добу «золотої лихоманки», але попит на цей дорогоцінний метал залишається стабільним крізь роки. Золоті прикраси переважно купують у двох випадках: . Для жінок переважно не обов'язково мати вагому причину для купівлі блиску...

А ви це знали? Що робити із крихтами від пасок і шкаралупою від крашанок

понеділок, 6 травень 2024, 15:30

На Великдень прийнято освячувати паски, писанки і крашанки –-до цих святкових атрибутів здавна ставилися дуже шанобливо. Тож після свята у багатьох виникає питання: що робити із крихтами від паски та шкаралупою від крашанок, що лишаються після великодн...