Смачні котлети з риби приготувати дома дуже легко, передають Патріоти України.
Це дієтична страва, яка прекрасно підходить на вечерю з будь-яким салатом та гарніром. Готують котлети з філе морської або річкової риби. Кожна з них має свій смак, тому кожен раз страва виходить різна. Спробуйте рибні котлети з тріски, коропа, мойви, хека, лосося, щуки і ін.
Риба є досить специфічним продуктом для готування котлет. Вона може бути суховатою, але з оригінальним смаком та ароматом. Для додаткової вологи у фарш вводять цибулю. При недостатньому ефекті використовують сало. Воно має сильний аромат при готуванні, тому при смаженні перебиває рибну складову. З цієї точки зору краще обходитись без сала.
Можна використати кулінарний лайфхак, яким користуються господині при смаженні м’ясних котлет. Вони додають вершкове масло. Його перевага у нейтральному смаку, який не забирає на себе роль головного компонента.
Перед смаженням покладіть в котлету шматочок масла та сформуйте її. Під час готування воно розтопиться, просочить фарш та зробить його смачним та соковитим. Повірте, ваші рибні котлети будуть найкращі!
Ми звикли думати, що наше здоров’я залежить від харчування, наявності хвороб чи стресів. Та насправді наш організм щодня стикається з підступнішими ворогами — звичками, які здаються нешкідливими на перший погляд. Однак саме вони мають ефект накопичення...
Отримання рясного врожаю чорної смородини – заповітна мрія кожного садівника, і правильне підживлення відіграє в цьому процесі ключову роль. Вибір оптимального добрива та своєчасне його внесення забезпечать кущам смородини необхідні поживні речовини дл...