Смачні котлети з риби приготувати дома дуже легко, передають Патріоти України.
Це дієтична страва, яка прекрасно підходить на вечерю з будь-яким салатом та гарніром. Готують котлети з філе морської або річкової риби. Кожна з них має свій смак, тому кожен раз страва виходить різна. Спробуйте рибні котлети з тріски, коропа, мойви, хека, лосося, щуки і ін.
Риба є досить специфічним продуктом для готування котлет. Вона може бути суховатою, але з оригінальним смаком та ароматом. Для додаткової вологи у фарш вводять цибулю. При недостатньому ефекті використовують сало. Воно має сильний аромат при готуванні, тому при смаженні перебиває рибну складову. З цієї точки зору краще обходитись без сала.
Можна використати кулінарний лайфхак, яким користуються господині при смаженні м’ясних котлет. Вони додають вершкове масло. Його перевага у нейтральному смаку, який не забирає на себе роль головного компонента.
Перед смаженням покладіть в котлету шматочок масла та сформуйте її. Під час готування воно розтопиться, просочить фарш та зробить його смачним та соковитим. Повірте, ваші рибні котлети будуть найкращі!
Котлети - найкраща страва для святкового столу, а також для обіду та вечері. Готувати їх можна практично з будь-якого м'яса, але саме з курячого буде найсмачніше, а ось спеції можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати їх, передають Патріоти Украї...
Дієтичних добавок, які були б по-справжньому корисними для серцево-судинної системи, не існує. Однак маркетинг у цій сфері працює доволі ефективно, спонукаючи людей вживати добавки, які, як обіцяють виробники, знижують ризик виникнення низки захворюван...