Скумбрія може бути приготовлена різними способами, проте засолювання залишається одним із улюблених методів багатьох, передають Патріоти України.
Риба виходить смачною та ніжною через специфічне м’ясо скумбрії. Не всі готові цілодобово чекати результату. Можна приготувати слабосолоний варіант, щоб насолоджуватися стравою через пару годин після приготування.
Рибу попередньо варто розморозити, обмити, почистити та подрібнити на невеликі порційні шматочки. Сіль із цукром та перцем з’єднуються в єдину масу.
Цибулю подрібнюємо кільцями.
Потім потрібно вибрати банку або контейнер для засолювання.
Кладемо суміш із солі та перцю, укладаємо рибу, кладемо цибулю і знову солимо. Продовжуємо так доти, доки не закінчиться риба. Нагорі залишаємо гвоздику з лавровим листом.
Риба має постояти 60 хвилин у холодильнику. Після цього її потрібно потрясти та перевернути. Як тільки мине ще одну година, рибу можна подавати до столу.
Для мільйонів людей ранок немислимий без кави - ароматної філіжанки латте або капучино, чи навіть простого еспресо на ходу. Але виявляється, після кави варто двічі подумати, перш ніж викидати залишки, передають Патріоти України. Фахівці з побуту з орга...
Інколи плями від автозагару, макіяжу чи інших забруднень можуть зіпсувати вигляд матраца. Але, як розповідає "Королева чистоти" Лінсі Кромбі, для очищення вам знадобиться лише один засіб - перекис водню, передають Патріоти України. Чистка матраца — спр...