Серед багатьох рецептів з картоплею особливою популярністю користується приготування в духовці. Незалежно від того, буде вона запікатися з куркою або сама з собою, скибочки можуть висохнути і потріскатися. Розкажемо, що зробити, щоб цього не сталося, передають Патріоти України.
На початку нічого нового та цікавого. Бульби потрібно помити, почистити, видалити «вічка» та зелені ділянки.
Потім промиваємо картоплю і замочуємо її у воді на 10-15 хвилин.
Зливаємо воду та оформляємо бульби для подачі. Залежно від вашої фантазії бульби нарізають кубиками, скибочками, кружальцями, часточками і тому подібне.
Незалежно від форми заготівлі, перед тим як відправити картоплю у форму та в духовку, заливаємо все окропом і варимо 3-4 хвилини.
Потім зливаємо воду, остуджуємо овочі, змішуємо спеції, сіль та олію, перемішуємо в цьому картоплю та розігріваємо духовку до 200 градусів Цельсія.
Залишилося тільки застелити лист або форму пергаментом, розкласти картоплю і прибрати її в духовку на 30-40 хвилин.
Подають картоплю по-селянськи як гарнір до птиці та м’яса або як окрему страву.
Смачного!
Медики назвали один тривожний симптом, за появи якого варто негайно відмовитися від кави. Це тремтіння в руках. Як пояснюють лікарі, тремтіння може свідчити про перенасичення організму кофеїном. Адже ця речовина є потужним стимулятором, який за передоз...
Українським автовласникам варто негайно перевірити багажник — відтепер відсутність аптечки, вогнегасника чи знака аварійної зупинки може коштувати не лише штрафу, а й водійського посвідчення або навіть арешту. Про це повідомило видання Uamotors, переда...