Буде дуже смачно! Як зробити піцу на лаваші за 15 хвилин

Якщо хочете порадувати своїх рідних піцою, а часу на приготування тіста немає, то спробуйте зробити швидку піцу на лаваші. Вона готується за 15 хвилин, передають Патріоти України.

Подробиці

Для цього вам треба купити дві упаковки круглих лавашів. Щоб їх було 4 штуки.

Для начинки вам знадобляться: кетчуп, сир, італійські трави, кукурудза, куряче філе, помідори, гриби, салямі — все, що ви любите.

Розігрійте духовку до 180 градусів. Викладіть 1 лаваш на деко, застелене пергаментом. Посипте сиром й накрийте зверху другим лавашем. Підготуйте начинку. Викладіть її на лаваш. Поставте деко у розігріту духовку. Запікайте піцу протягом 10 хвилин. Ваша швидка піца готова. Смачного! Можна купити звичайний некруглий лаваш, тоді піца буде прямокутною.

Джерело: ПростоВей

Не робіть так! ТОП-6 помилок інтер'єра, які безнадійно псують маленьку кухню

середа, 18 вересень 2024, 17:50

Кухня - це не лише місце для приготування їжі, але й простір, де кожен сантиметр має бути використаний з максимальною ефективністю. Маленькі кухні вимагають ретельного планування. Які неправильні рішення можуть зіпсувати весь інтер’єр та зробити малень...

Справа не в зовнішності? Психологи назвали лише одну рису, яка робить людину неймовірно привабливою

середа, 18 вересень 2024, 11:45

Науковці рекомендують розвивати в собі цю рису, щоб уміти вибудовувати глибокі стосунки з іншими людьми, передають Патріоти України. Британський психолог Імонн Фергюсон ініціював дослідження, під час якого було виявлено, що найпривабливішою людину роби...