Буде дуже смачно! Які три секрети кухарів допоможуть приготувати ніжне м’ясо

Для того, щоб м’ясо вийшло соковитим і ніжним, важливо дотримуватися правильної технології приготування, передають Патріоти України.

Адже за некоректного підходу можна зіпсувати навіть якісний продукт.

Подробиці

Існують певні хитрощі, які допоможуть приготувати м’ясо.

У чому вони?

Для недорогого м’яса

Не завжди є можливість купувати дороге м’ясо, призначене для смаження. З бюджетним продуктом є одна проблема: його практично неможливо приготувати так, щоб м’ясо тануло у роті.

Але є одна хитрість, яка допоможе навіть не дуже якісному продукту набути потрібної структури.

Для цього потрібно взяти 3-4 цибулини із розрахунку на один кілограм м’яса. Овочі потрібно подрібнити на тертці, змішати з прянощами і використовувати як маринад.

Доведеться почекати щонайменше 3 години для того, щоб волокна розм’якшилися.

Для свинини

Якщо ви хочете приготувати свинину, яка тане в роті, варто звернути увагу на розсіл. Візьміть приблизно літр води, розчиніть у ньому четверту частину склянки солі, додайте ароматні трави та спеції.

М’ясо можна відправляти у розсіл подрібненим.

Найкраще поставити свинину в цьому розсолі маринуватись в холодильник на дві години.

Гірчиця

Досвідчені кулінари знають про те, що той класичний соус може не лише вплинути на смакові якості, а й зробити м’ясо значно м’якшим.

Спочатку варто порізати м’ясо на порційні шматки, скористатися молотком для відбивання.

Після цього наноситься гірчичний маринад буквально на 20 хвилин. Потім можна сміливо приступати до смаження.

За бажанням гірчицю можна видалити за допомогою паперового рушника, якщо ви не любите пікантний смак продукту.

Ці фрази видають токсичних людей - впізнайте їх одразу

середа, 8 жовтень 2025, 23:10

Токсичні люди часто маскуються під друзів або колег, але їх видають певні слова та фрази, передають Патріоти України. 1. «Це твоя вина» Вони перекладають відповідальність на інших, аби маніпулювати ситуацією. 2. «Я просто жартую» Це виправдання для о...

Ви гріли це в мікрохвильовці? Ось чому так робити не можна

середа, 8 жовтень 2025, 18:10

Мікрохвильова піч - зручний пристрій, але деякі продукти і матеріали небезпечно нагрівати, передають Патріоти України. 1. Яйця у шкаралупі Нагрівання цілого яйця у мікрохвильовці може призвести до вибуху через накопичення пари всередині. 2. Металевий ...