Для того, щоб м’ясо вийшло соковитим і ніжним, важливо дотримуватися правильної технології приготування, передають Патріоти України.
Адже за некоректного підходу можна зіпсувати навіть якісний продукт.
Існують певні хитрощі, які допоможуть приготувати м’ясо.
У чому вони?
Для недорогого м’яса
Не завжди є можливість купувати дороге м’ясо, призначене для смаження. З бюджетним продуктом є одна проблема: його практично неможливо приготувати так, щоб м’ясо тануло у роті.
Але є одна хитрість, яка допоможе навіть не дуже якісному продукту набути потрібної структури.
Для цього потрібно взяти 3-4 цибулини із розрахунку на один кілограм м’яса. Овочі потрібно подрібнити на тертці, змішати з прянощами і використовувати як маринад.
Доведеться почекати щонайменше 3 години для того, щоб волокна розм’якшилися.
Для свинини
Якщо ви хочете приготувати свинину, яка тане в роті, варто звернути увагу на розсіл. Візьміть приблизно літр води, розчиніть у ньому четверту частину склянки солі, додайте ароматні трави та спеції.
М’ясо можна відправляти у розсіл подрібненим.
Найкраще поставити свинину в цьому розсолі маринуватись в холодильник на дві години.
Гірчиця
Досвідчені кулінари знають про те, що той класичний соус може не лише вплинути на смакові якості, а й зробити м’ясо значно м’якшим.
Спочатку варто порізати м’ясо на порційні шматки, скористатися молотком для відбивання.
Після цього наноситься гірчичний маринад буквально на 20 хвилин. Потім можна сміливо приступати до смаження.
За бажанням гірчицю можна видалити за допомогою паперового рушника, якщо ви не любите пікантний смак продукту.
Буває, що після прання улюблені джинси сідають і вже не сидять так, як вам би того хотілося. Не варто поспішати до ательє чи витрачати кошти на нову річ. Існують способи розтягнути джинси в ширину та довжину. Як це зробити - читайте в матеріалі ТСН.ua,...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...