Буде дуже смачно! Який маринад найкращий для реберець

Відома істина: смак запеченого м’яса дуже залежить від маринаду, в якому воно побувало до запікання. Пропонуємо суміш для запікання реберець, яка зробить вашу страву неперевершеною, передають Патріоти України.

Подробиці

Отож, на 1 кг реберець візьміть одну велику цибулину, наріжте її кружальцями, ретельно помніть її руками, щоб пустила сік.

Вичавіть до неї сік із половини лимона. Додайте 1 чайну ложку меду та 1 чайну ложку магазинної гірчиці. Посоліть і поперчіть на свій смак. Знову все перетріть руками. Отриманою сумішшю обмастіть м’ясо і залиште на 2-3 години маринуватися (можна і на довше, якщо дозволяє час).

Викладіть на деко для запікання, поливши маринадом, що залишився. Запікайте в духовці при температурі 180 градусів 30 хвилин.

Менше жиру - не завжди краще! Експерти пояснили, яке масло справді корисне

четвер, 6 листопад 2025, 13:07

Менше жиру не завжди означає більше користі. Фахівці пояснили, чому вершкове масло з вмістом жиру 80% може бути здоровішим вибором, ніж так звані легкі аналоги, передають Патріоти України. У таких «полегшених» продуктах виробники часто зменшують кількі...

Помилки в макіяжі, які додають віку: Як фарбуватися, щоб виглядати молодше

четвер, 6 листопад 2025, 11:45

Багато жінок, прагнучи виглядати доглянуто, іноді несвідомо роблять помилки в макіяжі, які лише підкреслюють зморшки й додають кілька років. Візажисти пояснили, які звички у фарбуванні обличчя краще забути, якщо хочете виглядати свіжо та природно, пере...