
Якщо ви обожнюєте картоплю з оселедцем, то цю страву обов’язково варто приготувати. І на буденний стіл, і гостям подати підійде, передають Патріоти України.
На 4 порції необхідні такі продукти:
Картоплю краще брати одного розміру, рівненьку. Її потрібно ретельно вимити й відварити в мундирі до напівготовності. Після цього почистити від шкірки, розрізати повздовж, вирізати ножем серединку, закінчити ложкою. Головне – не перестаратися, щоб картопля не розсипалася.
Вирізані серединки картоплі подрібнити. Додати філе оселедця і спасеровану в сметані цибулю. Все ретельно перемішати й начинити фаршем картоплини. Посипати натертим твердим сиром і поставити на 10-15 хв в духовку. Запікати до рум’яної скоринки. Смачно і в гарячому, і в холодному виді. А головне – займає мало часу для приготування.
Картопляне пюре - класика домашньої кухні, але не завжди воно виходить пишним, кремовим і без грудочок. Шеф-кухарі поділилися простими хитрощами, які зроблять ваше пюре ідеальним, передають Патріоти України. Для пюре краще брати картоплю з високим вміс...
Психологічні тести - це не лише розвага, а й спосіб зайнятися саморефлексією. Один із таких тестів, поширений у TikTok, пропонує подивитися на зображення та визначити, що ви помітили першим. Вважається, що перший помічений елемент може розкрити ваші жи...