Вареники можуть стати ефектним десертом, якщо зробити їх шоколадними. Для начинки чудово підходять кисломолочний сир та заморожені вишні. А характерного коричневого забарвлення додасть один простий інгредієнт., передають Патріоти України.
Ідея приготування шоколадних вареників опублікована на сторінці фудблогерки Вікторії Толокової (vika_tolokova23) в Instagram. В борошно потрібно просіяти звичайне какао.
Інгредієнти для тіста:
Інгредієнти для начинки:
Спосіб приготування:
1. В просіяне борошно додати просіяне какао.
2. Перемішати.
3. Влити олію і гаряче молоко.
4. Замішати м'яке тісто, накрити і залишити на 30 хвилин.
5. Для начинки сир змішати з жовтком та цукром.
6. Тісто розкотити на присипаній борошном поверхні, вирізати кружечки.
7. На кожен викласти сир і вишню зверху.
8. Сформувати варники.
9. Варити в киплячі воді. Після того, як вироби вспливуть, засікти 2 хвилини і вийняти.
10 Подавати з маслом.
Мати собаку – це велике зобов’язання, яку б породу ви не вибрали. Але кожна собака також має свої особливості, деякі породи більше підходять досвідченим власникам або власникам без маленьких дітей вдома. Інші потребують більше фізичних вправ чи стимуля...
Український шеф-кухар і ресторатор Євген Клопотенко поділився на своєму сайті корисними порадами для фарбування великодніх яєць. Він радить додавати до барвника сіль та оцет. Це дозволить фарбі краще закріпитися на яйцях і забезпечить її стійкість, пер...