Буде дуже смачно! Що додати в тушковане м'ясо для вечері, щоб воно було соковитим і м'яким - знадобиться лише один інгредієнт

Якщо ви хочете приготувати соковиту та смачну свинину, кулінари радять її спочатку добре обсмажити, а далі перекласти у форму або каструлю і тушкувати з цибулею, вона додасть не лише насичений аромат, а головне - сік розм'якшить м'язові волокна, передають Патріоти України.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного та соковитого тушкованого м'яса, яке готується з цибулею.

Інгредієнти:

  • М'ясо – 1 кг
  • Цибуля – 1 кг
  • Сіль, чорний перець – за смаком
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Запашний горошок – 4 шт.

Спосіб приготування:

1. Поріжте та обсмажте м'ясо на великому вогні до м'якості.

2. Цибулю поріжте кільцями і посмажте на окремій сковороді.

3. Викладіть м'ясо шарами чергуючи зі смаженою цибулею. Додайте спеції, сіль, лавровий лист, тушкуйте під кришкою.

Варите яйця вкруту? Ось що ви робите неправильно

середа, 16 липень 2025, 12:35

Яйця, зварені вкруту - улюблений продукт для багатьох святкових страв і закусок. Але чи знаєте ви, що неправильний спосіб приготування може зіпсувати не лише смак, а й позбавити яйце корисних речовин? Експерти розповідають, як варити яйця, щоб зберегти...

Є секрет! Скільки разів на день потрібно їсти, щоб залишатися здоровим і струнким?

середа, 16 липень 2025, 12:05

Регулярне харчування є ключем до підтримання здорової та стрункої фігури. За даними Інституту харчування, оптимально споживати 5 збалансованих прийомів їжі на день. Це допомагає стабілізувати рівень цукру в крові, контролювати апетит і підтримувати ене...