Якщо ви хочете приготувати соковиту та смачну свинину, кулінари радять її спочатку добре обсмажити, а далі перекласти у форму або каструлю і тушкувати з цибулею, вона додасть не лише насичений аромат, а головне - сік розм'якшить м'язові волокна, передають Патріоти України.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного та соковитого тушкованого м'яса, яке готується з цибулею.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Поріжте та обсмажте м'ясо на великому вогні до м'якості.
2. Цибулю поріжте кільцями і посмажте на окремій сковороді.
3. Викладіть м'ясо шарами чергуючи зі смаженою цибулею. Додайте спеції, сіль, лавровий лист, тушкуйте під кришкою.
В Центрі громадського здоров’я України з посиланням на світові наукові дослідження пояснюють: чим менше алкоголю вживає людина, тим менше ризик розвитку у неї раку. Читайте в матеріалі ТСН.ua, чому алкогольні напої можуть стати причиною раку і кому вза...
Скажіть чесно, що ви уявляєте, коли чуєте слова «ручна робота»? Мабуть, щось вінтажне, затишне, зроблене з душею. І якщо це так, ви на правильному шляху. Бо вироби ручної роботи – це не просто речі, це історії, вписані у кожну деталь. А коли вони ще й ...