Буде дуже смачно! Що додати в тушковане м'ясо для вечері, щоб воно було соковитим і м'яким - знадобиться лише один інгредієнт

Якщо ви хочете приготувати соковиту та смачну свинину, кулінари радять її спочатку добре обсмажити, а далі перекласти у форму або каструлю і тушкувати з цибулею, вона додасть не лише насичений аромат, а головне - сік розм'якшить м'язові волокна, передають Патріоти України.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного та соковитого тушкованого м'яса, яке готується з цибулею.

Інгредієнти:

  • М'ясо – 1 кг
  • Цибуля – 1 кг
  • Сіль, чорний перець – за смаком
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Запашний горошок – 4 шт.

Спосіб приготування:

1. Поріжте та обсмажте м'ясо на великому вогні до м'якості.

2. Цибулю поріжте кільцями і посмажте на окремій сковороді.

3. Викладіть м'ясо шарами чергуючи зі смаженою цибулею. Додайте спеції, сіль, лавровий лист, тушкуйте під кришкою.

Це може здивувати! Як вживання алкоголю впливає на ризик розвитку раку

середа, 22 січень 2025, 8:59

В Центрі громадського здоров’я України з посиланням на світові наукові дослідження пояснюють: чим менше алкоголю вживає людина, тим менше ризик розвитку у неї раку. Читайте в матеріалі ТСН.ua, чому алкогольні напої можуть стати причиною раку і кому вза...

Ручна робота та екологічність: вироби з натуральних матеріалів

середа, 22 січень 2025, 8:30

Скажіть чесно, що ви уявляєте, коли чуєте слова «ручна робота»? Мабуть, щось вінтажне, затишне, зроблене з душею. І якщо це так, ви на правильному шляху. Бо вироби ручної роботи – це не просто речі, це історії, вписані у кожну деталь. А коли вони ще й ...