
Розкажемо, як зробити цей салат смачнішим. Всупереч класичному рецепту, готуватимемо його без солоного огірка та капусти, передають Патріоти України.
Чистимо і нарізаємо дрібними кубиками цибулю і маринуємо її в солі, гірчиці та оцті.
Інші овочі спробуйте не зварити, а запекти. Вони будуть кориснішими і смак у них буде інший.
Перед тим як помістити картоплю, буряк та моркву в духовку, оберніть їх у фольгу.
Ще можна покласти в пакет для запікання.
Потім чистимо, нарізаємо кубиками, складаємо в миску і заправляємо олією.
Останнім у салат додаємо мариновану цибулю і, добре перемішавши, забираємо в холодильник на 1-2 години.
Смачного!
Різдвяна ялинка - серце святкового настрою в будь-якому домі. Але купівля живого дерева - це не завжди проста справа. Щоб ялинка довго радувала і не втрачала хвою, слід звернути увагу на кілька важливих деталей, передають Патріоти України. Популярні ял...
У світі, де все змінюється дуже швидко, багатьох турбує питання: як залишатися щасливим? Ми не можемо контролювати хаос навколо, але можемо впливати на власне благополуччя. Ось п’ять простих способів, які допоможуть відновити внутрішню рівновагу навіть...