
Розкажемо, як зробити цей салат смачнішим. Всупереч класичному рецепту, готуватимемо його без солоного огірка та капусти, передають Патріоти України.
Чистимо і нарізаємо дрібними кубиками цибулю і маринуємо її в солі, гірчиці та оцті.
Інші овочі спробуйте не зварити, а запекти. Вони будуть кориснішими і смак у них буде інший.
Перед тим як помістити картоплю, буряк та моркву в духовку, оберніть їх у фольгу.
Ще можна покласти в пакет для запікання.
Потім чистимо, нарізаємо кубиками, складаємо в миску і заправляємо олією.
Останнім у салат додаємо мариновану цибулю і, добре перемішавши, забираємо в холодильник на 1-2 години.
Смачного!
Роками говорили: Не їж після 18:00. Цей міф особливо популярний серед тих, хто прагне схуднути. Але наука доводить: час вечері не головне. Ключовим є баланс калорій, склад їжі та час прийому відносно сну, передають Патріоти України. Якщо ви лягаєте спа...
Кажуть, що оптичні ілюзії, як тести особистості – це кумедний спосіб глибше пізнати себе всього за декілька секунд. І хоча психологи радять довіряти діагностику свого стану професіоналам, все ж подібні ігри можна використати, щоби краще зазирнути всере...