
Розкажемо, як зробити цей салат смачнішим. Всупереч класичному рецепту, готуватимемо його без солоного огірка та капусти, передають Патріоти України.
Чистимо і нарізаємо дрібними кубиками цибулю і маринуємо її в солі, гірчиці та оцті.
Інші овочі спробуйте не зварити, а запекти. Вони будуть кориснішими і смак у них буде інший.
Перед тим як помістити картоплю, буряк та моркву в духовку, оберніть їх у фольгу.
Ще можна покласти в пакет для запікання.
Потім чистимо, нарізаємо кубиками, складаємо в миску і заправляємо олією.
Останнім у салат додаємо мариновану цибулю і, добре перемішавши, забираємо в холодильник на 1-2 години.
Смачного!
Стан серцево-судинної системи безпосередньо залежить від щоденних харчових звичок. Навіть знайомі та, на перший погляд, "білкові" продукти можуть непомітно шкодити здоров’ю судин, підвищувати рівень холестерину та ускладнювати контроль ваги, передають ...
Бульйон - класичний суп, який зігріває, бадьорить і підтримує відновлення після хвороби. Правильно приготований на кістках із овочами, цибулею та часником, він багатий на поживні речовини. Але використання неякісного м’яса може перетворити його на поте...